Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Vodikov peroksid 12% 500ml

Razpoložljivost: Na zalogi

26,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Vodikov peroksid 12% 500ml

Več pogledov

Vodikov peroksid 12% je v tekoči obliki. Vodikov peroksid 12% se uporablja tako, da se razredči z lekarniško destilirano vodo v razmerju najmanj 1:3. Vodikov peroksid se v različnih stopnjah čistosti uporablja, lahko ga uporabite v gospodinjstvu kot čistilo ali razkužilo, v industriji kot belilo, v zdravstvu kot razkužilo, pri vrtičkarstvu proti škodljivcem. 

Sestavine: 12% vodikov peroksid H2O2.

Uporaba: za uporabo zadošča 1 majhna žlička 12% vodikovega peroksida, razredčenega z tremi do štirimi žličkami lekarniško destilirane vode, soka ali čaja. Ne sme se redčiti z klorirano vodo iz pipe! Vodikov peroksid imejte vedno hranjen nekje, kjer ni direktne sončne svetlobe, stran od virov toplote, torej nekje kjer je hladneje in temneje.

Opozorila:

  • 12% vodikov peroksid je močno jedka raztopina, ob mešanju z vodo vedno uporabljajte zaščitne rokavice, zaščitna očala in oblačila. Hranite stran od dosega otrok in hišnih ljubljenčkov in se nujno izogibajte stiku z kožo ali očmi.
  • prva pomoč: V primeru, da izdelek pride v stik z očmi ali kožo, takoj izpirati z vodo vsaj 15 minut ter poiskati pomoč zdravnika ali medicinskega osebja. Če 12% raztopino pogoltnete, takoj popiti velike količine vode, da se zadeva razredči v telesu, ne poizkušajte bruhati.
  • ob politju: izpirati z velikimi količinami vode.

Proizvajalec: Healt Leads, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 500ml.