Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Zemeljski mandlji koncentrat brez glutena Tigernut 500ml (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

13,60 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Zemeljski mandlji koncentrat brez glutena Tigernut 500ml (EKO)

Zemeljski mandlji koncentrat brez glutena Tigernut iz kontrolirane ekološke pridelave. Zemeljski mandlji koncentrat Tigernut je brez glutena, laktoze in konzervansov.  Gre za rastlinsko mleko narejeno neposredno iz zemeljskih mandljev, ki odlično nadomesti kravje mleko. Odlikuje ga naravno sladek okus. Koncentratu dodate vodo (v razmerju 1:4 – 1dcl koncentrata in 4dcl vode) in si pripravite okusen in kakovosten napitek. Pripravite lahko tudi ledeni napitek (v razmerju 1:3 – 1dcl koncentrata in 3dcl mrzle vode), ga shranite za dve uri v zmrzovalniku in nato zmeljite v mešalniku do željene teksture in zaužijte.

Sestavine: sok zemeljskih mandljev 55,44%, trsni sladkor 44,50%, naravni stabilizator: xanthan gumi-E415 0,06%, iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: za doma pripravljen napitek uporabite 1dcl koncentrata v razmerju s 4 dcl vode. Dobro premešajte in zaužijte. Za ledeni napitek pa uporabite 1del koncentrata s 3dcl mrzle vode, postavite v zamrzovalnik za 2 uri, nato zmeljete v mešalniku do željene teksture in zaužijte.

Opozorila: hranite na suhem in svežem prostoru. Ne izpostavljajte direktnemu soncu. Po odprtju hraniti pri temperaturi do + 8°C.

Certifikat: ES-ECO-020-CV.

Prodalajalec: Tina Teršek, Slovenija.

Poreklo: Španija.

Količina: 500ml.