Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Zenpasta riž brez glutena 50g

Razpoložljivost: Na zalogi

2,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Zenpasta riž brez glutena 50g

Zenpasta riž brez glutena je japonska skrivnost s katero ostanemo fit. Zenpasta riž brez glutena ne vsebujejo maščob, glutena in laktoze, z minimalno vsebnostjo ogljikovih hidratov. Za vse, ki dajo kaj na uravnoteženo prehrano in pazijo na svojo linijo. Zenpasto so odkrili že več kot tisoč let nazaj. Pogosto jo uporabljajo v Aziji saj je poznana po tem, da vsebuje veliko vlaknin. Zenpasta je pridobljena iz korenin azijske rastline imenovane konjak. Vsebina suhega riža 50g ustreza 225g skuhanega riža.

Sestavine: voda, moka konjaka (17%), korektorji kislosti (citronska kislina in kalcijev hidroksid), sirup in škrob tapioke.

Hranilna vrednost na 100g rehidriranega izdelka: energija 153,7kJ/38,2kcal, beljakovine 0,11g, ogljikovi hidrati 0,66g, maščobe 0g, vlaknine 17,6g (Glukomanan), natrij 1,7mg.

Uporaba: zenpasto riž kuhamo v vreli ne slani vodi najmanj 12 minut. Lahko jo pustimo tudi dlje, saj se nikoli ne razkuha. Odcedimo in dobro speremo z vrelo tekočo vodo. Obilno izpiranje zmanjšuje preostale sledi ogljikovih hidratov. Omaki dodamo več soli kot običajno, saj sama zenpasta riž ni slana. Zenpasto riž dobro premešamo v omaki, da se okus čim bolje poveže. Vrečka suhega riža 55g, ustreza 225g kuhanega riža.

Skuhani: vsebuje 225g riža.

Opozorilo: hraniti v hladnem in suhem prostoru stran od virov toplote.

Proizvajalec: Mirai International Ltd, Malta.

Poreklo: Malta.

Količina: 50g.