Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Zenpasta testenine brez glutena 55g

Razpoložljivost: Na zalogi

2,70 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Zenpasta testenine brez glutena 55g

Zenpasta testenine brez glutena so japonska skrivnost s katero ostanemo fit. Zenpasta testenine brez glutena ne vsebujejo maščob, beljakovin, glutena in laktoze, z minimalno vsebnostjo ogljikovih hidratov. Za vse, ki dajo kaj na uravnoteženo prehrano in pazijo na svojo linijo. Zenpasto so odkrili že več kot tisoč let nazaj. Pogosto jo uporabljajo v Aziji saj ima številne pozitivne učinke. Zenpasta je pridobljena iz korenin azijske rastline imenovane konjak. Vsebina suhih testenin 55g ustreza 200g skuhanih testenin.

Sestavine: voda, moka konjaka (13%), korektorji kislosti (citronska kislina in kalcijev hidroksid), sirup in škrob tapioke.

Hranilna vrednost na 100g rehidriranega izdelka: energijska vrednost 31,5kcal, beljakovine 0g, ogljikovi hidrati 1,27g, od tega sladkorji 0,45g, maščobe 0g, vlaknine 13,0g (Glukomanan), natrij 1,7mg.

Uporaba: zenpasto kuhamo v vreli ne slani vodi najmanj 7 ali 10 minut. Lahko jo pustimo tudi dlje, saj se nikoli ne razkuha. Odcedimo in dobro speremo z vrelo tekočo vodo. Obilno izpiranje zmanjšuje preostale sledi ogljikovih hidratov. Omaki dodamo več soli kot običajno, saj sama zenpasta ni slana. Zenpasto dobro premešamo v omaki, da se okus čim bolje poveže. Vrečka suhih testenin 55g, ustreza 200g skuhanih testenin.

Skuhani: vsebujejo 200g testenin.

Opozorilo: hraniti v hladnem in suhem prostoru stran od virov toplote.

Proizvajalec: Mirai International Ltd, Malta.

Poreklo: Malta.

Količina: 55g.