Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

3D nalepke z različnimi simboli, mandalami, yantrami 4 kos

Razpoložljivost: Na zalogi

12,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

3D nalepke z različnimi simboli, mandalami, yantrami 4 kos

Več pogledov

3D nalepke z različnimi simboli, mandalami, yantrami v kompletu je 4 različne 3D nalepke. 3D nalepke z različnimi simboli, mandalami, yantrami za prijetno podporo, za naše dobro počutje, lahko sprožijo tudi kakšne zadeve v podzavesti (ob daljšem opazovanju). Vplivajo torej na nas ter na sam prostor, odvisno kje so uporabljene. Lahko se uporabljajo na telefonih, računalnikih, ogledalih, v avtih, na hladilnikih, omaricah. Lahko služijo tudi kot lepa dekoracija.

Namen 3D nalepke: energija - vibracija - zvok nima meja, ne pozna časa in prostora, celotno vesolje je v tistem kar ni, kar je da ni. Lahko je tudi zelo krasno darilo za posebne priložnosti ali pa kot povezovanje plesa BITja med nami v-SEM-i.

Pomen 3D nalepk:

SRI YANTRA – eden najbolj univerzalnih simbolov za srečo, zadovoljstvo, zdravje, mir, obilje. Najbolj poznan je v Indijskih tradicijah, predvsem v tantričnih krogih. Zajema celotno Vesolje, se pravi mikro ter makro kozmos. Celoten simbol je zelo kompleksen, predstavlja vse obstoječe principe ženske ter moške energije. Vse elemente, prav tako subtilne in resničnost. Vnaša tudi valove Blaženosti. Ima zelo močno energijsko delovanje, tudi znanstveniki so ga raziskovali in so dokazali njegov močan vpliv. Imenujejo ga pa tudi »Mati vseh diagramov«, naj bi vse ostale yantre, liki, simboli izvirali iz tega diagrama. Je pa tudi fizična odslikava zvoka ali mantre OM.

JING JANG - harmonija moškega in ženskega principa delovanja in ne-delovanja, kakor znotraj tako zunaj, uravnotežanje.

METATRONOVA KOCKA – simbol, ki se rodi ko se roža življenja razširi. Simbol, ki zajema vsa platonska telesa in vse elemente stvarstva – zrak, voda, ogenj, eter, zemlja. Vnaša harmonijo, nas vodi, jača intuicijo in nas usmerja po našem notranjem svetu in življenju. Povezan je prav tako z nadangelom bitjem Metatronom, ki predstavlja zelo visoko, močno energijo in nas spodbuja v LJUBEZNI.

MANDALA ONENESS (MANDALA ENOSTI) – povezovanje bitja v utripanJE BITja DIH-A enosti.

Sestavine: print + 3D masa (testirano zdržijo uporabljene na zunanjih objektih od 5-6 let).

Uporaba: telefon, v in na avto, omarice, hladilnik, ogledala, kozarec.

Opozorilo: izdelek unikaten, slika je simbolična, možna je tudi izdelava po naročilu, v trgovini so na voljo različni kompleti, ki si niso identični.

Proizvajalec: Universe & Art, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 4 kos.