Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Acai jagode v prahu Premium 60g (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

13,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Acai jagode v prahu Premium 60g (EKO)

Več pogledov

Acai jagode v prahu Premium iz kontrolirane ekološke pridelave. Acai jagode v prahu so bleščeči črni plodovi manjše okrogle oblike, ki zorijo v deževnem gozdu na površinah Južne Amerike. Acai so v Južni Ameriki poznane že vrsto let, pri nas pa šele sedaj prihajajo bolj v uveljavo kot prehranski dodatek. Acai jagode v Južni Ameriki veljajo za eno najpomembnejšo rastlinsko vrsto, saj po nekaterih podatkih predstavljajo kar 42% prehrane za tamkajšnje prebivalce. Dozorijo dvakrat letno na visokih palmah, nato pa jih posušijo in zmeljejo v prah. Acai v prahu za vse, ki želijo okrepiti svojo odpornost in si želijo boljšega počutja. Acai jagode v prahu Premium je prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Acai jagode v prahu vsebujejo pomembne vitamine:

  • Vitamin E: ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  • Vitamin B1: ima vlogo pri delovanju srca in prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
  • Vitamin B2: prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, k ohranjanju zdravih sluznic in kože ter ima vlogo pri ohranjanju vida.

Sestavine: 100% premium acai jagode v prahu iz kontrolirane ekološke pridelave.

Hranilna vrednost na 100g: je predstavljena na sliki 2.

Uporaba: priporočena dnevna količina je od 3 do 6g prahu, kar znaša približno 1 do 2 čajni žlički dnevno. Acai jagode se dodajajo raznim sokovom, smoothiem ali sadnim solatam.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite v hladnem in suhem prostoru

Certifikat: SI-EKO-001.

Dobavitelj: Herbana, Slovenija.

Poreklo: Brazilija.

Količina: 60g.