Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

AKCIJA Alkalife živa voda 100ml + Ph lističi 100 lističev

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 39,20 €

Akcija: 23,52 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

AKCIJA Alkalife živa voda 100ml + Ph lističi 100 lističev

Alkalife živa voda je naraven alkalni koncentrat. Alkalife živa voda naredi navadno vodo visoko alkalno (9-10 pH) in na ta način nevtralizira zakisanost v telesu. Prvi znaki zakisanosti se kažejo v utrujenosti. Današnje moderno, hitro, nemirno in stresno življenje, nezdrava prehrana, onesnaženost okolja in pomanjkanje telesne aktivnosti izjemno povečujejo zakisanost telesa. Zakisanost telesa je znak porušenega kislinsko bazičnega ravnovesja. Alkalife kapljice predstavljajo varen in naraven način za povečanje alkalnih rezerv v telesu in s tem pripomorejo k kislinsko-alkalnemu ravnovesju v telesu.

Sestavine: ionizirana voda, kalijev hidroksid, natrijev hidroksid.

Hranilna vrednost na en odmerek 2 kapljici: 1,52% NaOH in 3,52% KOH.

Uporaba: dve kapljici koncentrata dodajte v kozarec vode (2,5-3 dcl vode) in premešajte. Priporoča se zaužitje 4-6 kozarcev dnevno.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Alkalife kapljice se nahajajo v koncentrirani obliki, zato se izogibajte direktnemu stiku z rano, razpokano kožo, očem ali sluznici. Če vseeno pride do takega stika, narahlo izmijte z mrzlo tekočo običajno vodo. 

Proizvajalec: Alkalife, ZDA.

Poreklo: ZDA.

Količina: 100ml.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ph lističi so namenjeni indikaciji ph-ja v urinu ali slini. Ph lističi so odlična pomoč pri preverjanju izločanja odpadnih produktov telesa skozi urin in za ocenjevanje kislinsko bazičnega ravnotežja v telesu. Lističi merijo ph vrednost v razponu med 4,5 – 9,0 z natančnostjo merjenja po 0,5.

Uporaba: listek potopimo v urin ali slino in počakamo 15 sekund. Dobljeni rezultat primerjate z barvno lestvico na škatlici.

Poreklo: Kitajska.

Količina: 100 lističev.