Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

AKCIJA Ph meter - pen type 1 kos + Alkalife živa voda 100ml

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 56,80 €

Akcija: 34,08 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

AKCIJA Ph meter - pen type 1 kos + Alkalife živa voda 100ml

PH meter - pen type je prenosni digitalni merilnik ph vrednosti tekočin. PH meter - pen type omgoča enostavno in precizno odčitavanje ph od 0 do 14 v različnih tekočinah (voda, urin, slina) in je tako primeren tako za domačo kot tudi za profesionalno uporabo. PH lističi nam bolj nakazujejo smer gibanja pH, težko pa je z njihovo uporabo odčitati njegovo pravo vrednost, v primeru merjenja v obarvani tekočini (npr. kava, sokovi, itd.), je to praktično nemogoče. Naše telesno zdravstveno stanje je natančno določeno s pH faktorjem v telesnih tekočinah. S kopičenjem odpadnih snovi in toksinov postajajo tekočine v telesu vse bolj zakisane, s čimer postajajo vse bolj neprijazno okolje za uspevanje naših celic; le-te pričnejo odmirati, mutirati, mikroorganizmi in encimi v telesu pa v tovrstnih razmerah postajajo vse bolj uničevalni in parazitski. Nadzorovanje in ohranjanje primernega pH faktorja v telesnih tekočinah je tako ena najboljših dolgoročnih naložb v naše zdravje. 

Uporaba: odstranite pokrovček ter sperite elektrodo (najbolje z destilirano vodo) in jo osušite (npr. s papirnatim robčkom). S pritiskom na on/off gumb vklopite merilnik in ga vstavite v tekočino, tako da je elektroda v celoti potopljena. Narahlo pomešajte in počakajte, da se rezultat na ekrančku ustali. Po uporabi merilnik s pritiskom na gumb izklopite, ga očistite kot na začetku in ga ponovno pokrijete s pokrovčkom. 

Dobavitelj: Medisana, Slovenija.

Količina: 1 kos.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alkalife živa voda je naraven alkalni koncentrat. Alkalife živa voda naredi navadno vodo visoko alkalno (9-10 pH) in na ta način nevtralizira zakisanost v telesu. Prvi znaki zakisanosti se kažejo v utrujenosti. Današnje moderno, hitro, nemirno in stresno življenje, nezdrava prehrana, onesnaženost okolja in pomanjkanje telesne aktivnosti izjemno povečujejo zakisanost telesa. Zakisanost telesa je znak porušenega kislinsko bazičnega ravnovesja. Alkalife kapljice predstavljajo varen in naraven način za povečanje alkalnih rezerv v telesu in s tem pripomorejo k kislinsko-alkalnemu ravnovesju v telesu.

Sestavine: ionizirana voda, kalijev hidroksid, natrijev hidroksid.

Hranilna vrednost na en odmerek 2 kapljici: 1,52% NaOH in 3,52% KOH.

Uporaba: dve kapljici koncentrata dodajte v kozarec vode (2,5-3 dcl vode) in premešajte. Priporoča se zaužitje 4-6 kozarcev dnevno.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Alkalife kapljice se nahajajo v koncentrirani obliki, zato se izogibajte direktnemu stiku z rano, razpokano kožo, očem ali sluznici. Če vseeno pride do takega stika, narahlo izmijte z mrzlo tekočo običajno vodo. 

Proizvajalec: Alkalife, ZDA.

Poreklo: ZDA.

Količina: 100ml.