Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Alkalife živa voda 100ml

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 29,90 €

Akcija: 14,95 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Alkalife živa voda 100ml

Alkalife živa voda je naraven alkalni koncentrat. Alkalife živa voda naredi navadno vodo visoko alkalno (9-10 pH) in na ta način nevtralizira zakisanost v telesu. Prvi znaki zakisanosti se kažejo v utrujenosti. Današnje moderno, hitro, nemirno in stresno življenje, nezdrava prehrana, onesnaženost okolja in pomanjkanje telesne aktivnosti izjemno povečujejo zakisanost telesa. Zakisanost telesa je znak porušenega kislinsko bazičnega ravnovesja. Dve kapljici dodani v navadno pitno vodo, naredijo vodo alkalno. Pitje alkalne vode povzroča, da telo ustvari natrijev hidrogenkarbonat, ki gre neposredno v krvni obtok. Alkalife kapljice predstavljajo varen in naraven način za povečanje alkalnih rezerv v telesu in s tem pripomore k kislinsko-alkalnemu ravnovesju v telesu.

Sestavine: ionizirana voda, kalijev hidroksid, natrijev hidroksid.

Hranilna vrednost na en odmerek 2 kapljici: 1,52% NaOH in 3,52% KOH.

Uporaba: dve kapljici koncentrata dodajte v kozarec vode (2,5-3 dcl vode) in premešajte. Priporoča se zaužitje 4-6 kozarcev dnevno.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Alkalife kapljice se nahajajo v koncentrirani obliki, zato se izogibajte direktnemu stiku z rano, razpokano kožo, očem ali sluznici. Če vseeno pride do takega stika, narahlo izmijte z mrzlo tekočo običajno vodo. 

Proizvajalec: Alkalife, ZDA.

Poreklo: ZDA.

Količina: 100ml.