Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Allergoff pršilo za nevtralizacijo alergenov 300ml

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 22,90 €

Akcija: 20,61 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Allergoff pršilo za nevtralizacijo alergenov 300ml

Allergoff pršilo za nevtralizacijo alergenov tistih, ki so prisotni v hišnem prahu. Allergoff pršilo za nevtralizacijo alergenov je raztopina bazirana na vodni osnovi. Narejena z tehnologijo “mikroenkapsulacije” (tehnologija počasnega sproščanja). Le ta nevtralizira alergene v hišnem prahu in zmanjšuje njihovo vrednost pri vdihovanju. S tem zmanjšuje možnost alergijskih obolenj in blaži obstoječe alergije. Pršilo se najpogosteje nanaša na mesta kot je postelja, prešite odeje, oblazinjeno pohištvo, blazine, talne obloge, preproge, zavese ter igrače (pliš in prale tkanine). Te navedbe potrjujejo dejstvo, da je za razvoj pršic potrebna zelo visoka vlažnost (70-80%). Alergeni, ki so najbolj prisotni v hišnem prahu so iz pršic: pršic prisotnih v hrani, laseh, dlaki, perju, hišnih ljubljenčkih, insektih, sporih gliv, tekstilu in cvetnemu prahu. Pršilo za nevtralizacijo alergenov Allergoff znatno izboljša kvaliteto našega življenja. Ne pušča madežev in je brez vonja ter varen za uporabo. Z eno uporabo zagotovimo dolgotrajno učinkovitost do 6 mesecev. Priporočljivo za primarno, sekundarno in terciarno zaščito. Izdelek ima opravljena dermatološka in toksikološka testiranja. Doza 300ml zadošča za cca 40m površine. Deluje pod vsakim kotom, površine prekrije enakomerno, ne vsebuje potisnega plina.

Allergoff pršilo za nevtralizacijo alergenov – praktični nasveti:

  • pršilo se odstrani z površin s pranjem ali sesanjem,
  • ponovno popršimo po željni površini, za zagotavljanje dodatne zaščite pri vdihavanju,
  • na živalih izdelka ne uporabljamo,
  • na vretenčarjih niso bili dokazani škodljivi učinki toksikoloških raziskav,
  • pred uporabo zaščitite akvarije in terarije.

Sestavine: hipromeloza, polivinil alkohol, citronska kislina, izopropil miristat, benzil benzoat, koloidni silicijev dioksid.

Uporaba: pred uporabo odstranimo prevleko za vzmetnico, vzglavnik ali prešito odejo. Pršilko dobro pretresemo. Z razdalje 30cm popršimo željne predele. Po uporabi dobro prezračite prostor. Uporaba popršenih predelov je eno uro po nanosu oz., ko se le ta posuši. Igrače, ki smo jih popršili se lahko uporabljajo po preteku ene ure. Predmete, ki ste jih popršili lahko posesate po preteku 72ur. V tem časovnem obdobju začnejo namreč sestavine delovati in zmanjšajo učinek tveganja vdihovanja alergenov. Ni namenjen oralni ali dermalni uporabi. Primeren je za uporabo v bivalnih in javnih prostorih (ustanove za socialno varstvo, zdravstveni domovi, bolnišnice, zdravilišča…).

Opozorilo: pred uporabo pršila Allergoff preverite rok uporabe na embalaži. Ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti. Ne uporabljajte pršila Allergoff, če ste alergični na katerokoli od navedenih sestavin proizvoda. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Pršilo Allergoff shranjujte izven dosega otrok pri temperaturi 5-30 ° C. Ko se izdelek v celoti porabi zavrzite embalažo med gospodinjske odpadke.

Certifikat: Nacionalni inštitut za javno zdravje Poljske – Panstwowy Zaklad Higieny nr PHZ/HT-2700/2012.

Proizvajalec: ICB Pharma, Poljska.

Poreklo: Poljska.

Količina: 300ml.