Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Aloe arborescens 500ml - po receptu patra Romana Zaga

Razpoložljivost: Na zalogi

38,00 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Aloe arborescens 500ml - po receptu patra Romana Zaga

Aloe abvorescens je prehransko dopolnilo na osnovi aloe aborescens in akacijevega medu. Aloe aborescens je postala poznana po knjigi brazilskega očeta Romana Zaga, v kateri je razkril razkril učinkovito kombinacijo aloje, medu in alkohola. (Knjigo so prevedli in izdali v knjigarni Vale Novak). Izdelek prečisti organizem, vzpostavi ravnovesje v prebavnem in presnovnem sistemu.

Sestavine: akacijev med, izvleček svežih listov aloe aborescens (aloa aborescens, etanol, voda); korektor kislosti: citronska kislina; konzervansi: kalijev sorbat; alkohol (manj kot 1,2% vol.

Uporaba: trikrat dnevno zaužijemo po eno jušno žlico nekaj minut pred jedjo. Pred uporabo dobro pretresemo. Ko začnemo s postopkom, je pomembno, da porabimo celotno količino. Če rezultati ne pokažejo izboljšanja, po 10- dnevnem presledku kuro ponovimo. Ponavljamo jo tako dolgo, dokler ne izboljšamo naše splošno počutje. Po četrtem neuspelem  poskusu odmerek povečamo na dve žlici pripravka. Med kuro pijemo veliko količine vode, čaj iz kopriv, ter se izogibamo mesu, mlečnim izdelkom in nujno alkoholu.

Poreklo: Italija.

Količina: 500ml.