Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Amigdalin B17-Max 40 tablet

Razpoložljivost: Na zalogi

21,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Amigdalin B17-Max 40 tablet

Amigdalin B17-Max z amigdalinom, pankreatičnimi encimi in cinkom. Amigdalin B17-Max vsebuje to neprecenljivo aktivno sestavino koščičastih sadežev, ki jo nekateri imenujejo tudi laetril oziroma "vitamin B17". Le-tega pridobivajo po posebnem postopku iz mareličnih koščic. Dodani pankreatični encimi proteaza, amilaza in lipaza sodelujejo pri razgradnji ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob v naših telesih. Cink sodeluje pri presnovi ogljikovih hidratov in beljakovin ter pri skladiščenju inzulina in splošnem delovanju imunskega sistema. 

Sestavine: pankreatični encimi (proteaza, amilaza, lipaza), sredstvo za povečanje prostornine: laktoza monohidrat, sredstvo proti sprijemanju: mikrokristalna celuloza, amigdalin, cinkov glukonat, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat

Hranilna vrednost ene tablete: 

Aktivna sestavina      

v 1 tableti  PDV*

Pankreatični encimi

Proteaza – 37.700 USP enot

Amilaza – 41.100 USP enot

Lipaza – 9.000 USP enot
300 mg -
Amigdalin 98%  102,05 mg -
Cinkov glukonat 70 mg 700%

*priporočen dnevni vnos
- ni določeno

Uporaba: zaužijte 1 tableto dnevno. 

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Prehransko dopolnilo se ne priporoča osebam alergičnim na sestavine dopolnila. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Dopolnilo ni primerno za otroke. Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi 20°C in zaščiteno pred vlago. 

Proizvajalec: MaxMedica, Srbija.

Poreklo: Srbija.

Količina: 40 tablet.