Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Anticelulitni gel Maria Treben 100ml

Razpoložljivost: Na zalogi

30,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Anticelulitni gel Maria Treben 100ml

Anticelulitni gel Maria Treben je narejen po originalni recepturi Marije Treben. Anticelulitni gel Maria Treben je naraven proizvod, narejen po njenih normativih in v skladu s sodobnimi standardi kakovosti ter pod strogo kontrolo. Gel kožo vlaži, jo mehča, izboljša njeno elastičnost, omili izgled pomarančne kože. Koža bo po uporabi vidno bolj napeta in žametna. Gel dva do trikrat dnevno nanesemo na stegna, boke, pas, trebuh in ga vmasiramo do popolnega vpitja v kožo.

Marija Treben je bila poznana zeliščarka, ki je v času po 2. svetovni vojni s pomočjo zelišč premagala tifus. S svojim znanjem je pomagala ohranjati zdravje sebi in tudi drugim. Nanjo so se začeli obračati posamezniki, ki v sodobni medicini niso našli učinkovitih odgovorov na svoje težave. Povpraševanje je do danes tako naraslo, da se je priprava izdelkov razvila v enega najmodernejših evropskih laboratorijev s področja predelave zdravilnih zelišč in fitoterapije.

Sestavine: Alchemilla vulgaris (navadna plahtica), Camellia sinesis (čajevec), Cantela asiatica, Fucus vescicolosus (mehurjasti bračič – rjava alga), Hedera heliks (navadni bršljan), Melilotus officinalis, Ruscus aesculeatus (bodeča lobodika), Stevia rebaudiana.

Uporaba:  gel dva do trikrat dnevno nanesemo na stegna, boke, pas, trebuh in ga vmasiramo do popolnega vpitja v kožo.

Certifikat: originalni produkt Marije Treben.

Poreklo: Avstrija.

Količina: 100ml.