Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Basica Sport 240g

Razpoložljivost: Na zalogi

13,00 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Basica Sport 240g

Več pogledov

Basica Sport je učinkovita nadomestitev izgubljene tekočine. Basica sport izpolnjuje vse zahteve in potrebe športno-mineralnega napitka po mineralih pri vzdržljivostnem športu. Za dodatno energijo uživajte napitek pred in med športno aktivnostjo, za hitrejšo regeneracijo pa po športni aktivnosti. Izdelek je primeren za uporabo za vrhunske in rekreativne športnike, ki se ukvarjajo z vzdržljivostnimi športi. Z napitkom nadomestite med športno aktivnostjo izgubljene minerale in vitamine. Napitek je z okusom limone in je v vodi hitro tope.

Sestavine: maltodekstrin, saharoza, sredstvo za kislost citronska kislina, natrijev citrat, kalijev citrat, magnezijev citrat, kalcijev karbonat, vitamin C, karnitin tartrat, aroma, cinkov citrat, železov citrat, selen v organski obliki, riboflavin (vitamin B2), bakrov citrat, kromov klorid, natrijev molibdat.

Prehrambene vrednosti: predstavljene na sliki 2.

Uporaba: raztopite 1 jedilno žlico (15g) na 0,25l vode do trikrat dnevno (45g oz. 0,75l). Količina zaužite raztopine po potrebi - do 0,75l na dan. Priporočeno: pred in po naporu: 250 - 500ml, med naporom (vsakih 15 - 20 minut) 100 - 150ml.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati na suhem mestu in na sobni temperaturi.

Proizvajalec: Protina Pharm, Nemčija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 240g.