Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Detergent za ročno pomivanje posode 1l (limona)

Razpoložljivost: Na zalogi

4,40 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Detergent za ročno pomivanje posode 1l (limona)

Detergent za ročno pomivanje posode z dodatkom čistega eteričnega olja limone. Detergent za ročno pomivanje posode je neusmiljen v boju z maščobo in obenem nežen do vaših rok. Formula čistila ščiti vaše roke pred izsušitvijo. Vsebuje zgolj sestavine iz naravnih obnovljivih virov, na osnovi rastlinskih izvlečkov. Izdelek ustreza strogim merilom za pridobitev certifikatov: ECOCERT, Ecogarantie in Vegan. Ne vsebuje petrokemičnih sestavin, barvil in konzervansov. Po uporabi čistila bo vaša posoda temeljito očiščena in sijoča. Čistilo je primerno tudi za čiščenje občutljivega porcelana in kristala.

INCI: aqua, sodium laurylsulfate, alkylpolyglucoside, organic vinegar, sodium chloride, citric acid, lactic acid, essential oils, citral, limone, geraniol.

Uporaba: pri normalno umazani posodi uporabite 1 zamašek čistila (4ml) na vsebino pomivalnega korita. V primeru močno umazane posode količino detergenta povečajte oziroma prilagodite.

Opozorila: hranite izven dosega otrok. Če pride čistilo v stik z očmi, jih nežno sperite z večjo količino  vode, ob zaužitju obiščite zdravnika.

Certifikat: ECOCERT, Ecogarantie, Vegan.

Proizvajalec: Sodasan Wash und Reinigungsmittel, Nemčija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 1l.