Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Gel divjega kostanja Marija Treben 50ml

Razpoložljivost: Na zalogi

13,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Gel divjega kostanja Marija Treben 50ml

Gel divjega kostanja Marija Treben je narejen po originalni recepturi Marije Treben. Gel divjega kostanja Marija Treben je naraven proizvod, narejen po normativih Marije Treben in v skladu s sodobnimi standardi kakovosti ter pod strogo kontrolo. Gel uporabljamo pri težkih, utrujenih, pekočih, nemirnih in oteklih nogah. Noge prijetno ohladi in ne masti. Uporabimo ga lahko tudi pred dolgimi potovanji z avtomobilom, vlakom ali letalom.

Marija Treben je bila poznana zeliščarka, ki je v času po 2. svetovni vojni s pomočjo zelišč premagala tifus. S svojim zeliščarskim znanjem je pomagala sebi in tudi drugim. Nanjo so se začeli obračati posamezniki, ki v sodobni medicini niso našli učinkovitih odgovorov na svoje težave. Povpraševanje je do danes tako naraslo, da se je priprava izdelkov razvila v enega najmodernejših evropskih laboratorijev s področja predelave zdravilnih zelišč in fitoterapije.

Sestavine: divji kostanj, nepozebnik, medena detelja, ajda z bioflavonoidi.

INCI: water, alcohol denat, aesculus hippocastanum, hamamelis virginiana, melilotus officinalis, polygonum fagopyrum, trioxyethylrutin, carbomer, polysorbate 20, phenoxyethanol, sodium hydrokside, methyldibromo glutaronitrile, parfum. 

Uporaba: gel nežno namažemo na kožo, ne smemo masirati.

Certifikat: originalni produkt Marije Treben.

Proizvajalec: Maria Treben Naturprodukte, Avstrija.

Poreklo: Avstrija.

Količina: 50ml.