Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Goji jagode presne Premium 250g

Razpoložljivost: Ni na zalogi

10,90 €

Goji jagode - naravni antioksidant

Goji jagode Premium za dopolnitev vsakdanje prehrane. Goji jagode imenujejo tudi rdeči diamanti ali srečne jagode, saj pravijo, da je ob rednem jemanju človek menda celo srečnejši. Goji jagode so eden najbolj kakovostnih naravnih živil. Po obliki in velikosti spominjajo na šipek, po okusu pa na brusnice. Goji jagode lahko uživate same kot prigrizek ali pa z drugo hrano, na primer z žiti, musliji, jogurti, pudingi, sadnimi napitki, sokovi ali oreščki. Uporabljate jih lahko tudi za peciva. Goji jagode Premium je prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: 100% premium presne goji jagode sušene na soncu.

Hranilna vrednost na 100g: energija 346kJ/83kcal, beljakovine 10,6g, ogljikovi hidrati 21g, od tega sladkorji 17,3g, maščobe 7g, vlaknine 7,7g.

Uporaba: 10-30g dnevno. Plodove goji jagod lahko uživamo same, takšne kot so, ali pa jih primešamo muslijem, žitaricam ali oreščkom. Lahko jih vmešamo tudi v smoothie-je ali sokove. Uporabimo jih lahko tudi za pripravo sladic.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite na hladnem, v suhem in temnem prostoru.

Proizvajalec: Evertrust, Velika Britanija.

Poreklo: Kitajska.

Količina: 250g.