Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Havajska Spirulina v prahu Premium 250g

Razpoložljivost: Na zalogi

26,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Havajska Spirulina v prahu Premium 250g

Havajska Spirulina v prahu Premium je 100% presna havajska spirulina. Havajska Spirulina v prahu predstavlja odličen dodatek k prehrani, za vse, ki potrebujejo dodatno energijo. Spirulina je ena prvih oblik življenja na Zemlji, ki je 3,6 milijarde let nazaj pričela prispevati k oblikovanju atmosfere in proizvajanju kisika, ki je dovoljevalo višjim oblikam življenja, da so se razvile. Spirulino lahko vmešate v hrano, sokove, smoothije, jo posujete po solati ali vmešate v vodo in spijete. 

Sestavine: 100% premium presna havajska spirulina v prahu.

Hranilna vrednost v priporočenem dnevnem odmerku 10g: energija 163kJ/39kcal, beljakovine 6,8g, ogljikovi hidrati 1,8g, maščobe 0,8g.

Uporaba: priporočena dnevna količina je 3-10g (1-3 čajne žličke). Spirulino lahko vmešate v hrano, sokove, smoothi-je, sladice, krekerje, si posujete na solato ali jo samo spijete z vodo.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte v suhem in hladnem prostoru.

Proizvajalec: Evertrust, Velika Britanija.

Poreklo: Havaji.

Količina: 250g.