Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Iglični roler Original (192 iglic)

Razpoložljivost: Na zalogi

59,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Iglični roler Original (192 iglic)

Iglični roler Original z 192 iglicami, primeren za domačo uporabo. Iglični roler Original za pomlajevanje kože, neboleče stimulira vaš povrhnjico kože (epidermis). Ob njegovi redni uporabi (vsaj 1-krat tedensko), bo vaša koža bolj sveža, sijoča, mladostna in napeta. Z uporabo igličnega rolerja Original se v koži ustvarijo drobni mikro kanalčki, ki poskrbijo za povečan prenos nanešenih učinkovin v kožo. Po njegovi uporabi na kožo nanesemo kreme za zmanjševanje strij in celulita, kreme  za zmanjšanje gub, pri problemu plešavosti pa tudi sredstva za pospeševanje rasti las. Na ta način kreme prodrejo globlje v kožo in njihov učinek je opaznejši. Vaša koža bo izgledala mlajša, bleščeča in mehkejša.

Iglični roler Original:

  • odebeli epidermis,
  • poveča mikrocirkulacijo pod kožo,
  • zmanjšuje velikost por,
  • zmanjšuje vsebnost maščob v koži in zmanšuje celulit,
  • zmanjšuje in gladi gube,
  • okrepi prodiranje krem in sredstev skozi kožo in s tem poveča njihovo učinkovitost za 200x,
  • pospešuje obnavljanje kožnih celic in tvorbo naravnega kolagena.

Izbirate lahko med tremi različnimi modeli, glede na želeno dolžino iglic:

Model 0.2mm: povečuje absorpcijo hranilnih snovi iz sredstev, ki jih po njegovi uporabi nanesete na kožo (kreme, olja, serumi), redči pore, regenerira kožo. Uporablja se na predelu obraza, za pomlajevanje kože obraza.

Model 0.3mm: uspešno gladi obrazne gube, gube na vratu, pripomore k boljši in hitrejši regeneraciji kože, zmanjša vidnost vseh nepravilnosti, uporablja pa se tudi za spodbujane rasti las.

Model 0.5mm je priporočljiv za predele trebuha, nog in zadnjice. Uporablja se kot pomoč pri negi kože s celulitom, strijami in večjimi nepravilnostmi.

Iglični Roler Original lahko varno uporabljate do 90 krat (približno eno leto ob uporabi 2x tedensko), predno morate pripomoček zavreči in nadomestiti z novim. Iglični Roler Original je sterilno pakiran in namenjen izključno enemu in istemu uporabniku.

Uporaba: roler uporabite 1-2 krat tedensko in sicer na čisti in suhi koži, najbolje zvečer pred spanjem. Z valjčkom potegnete 5x navpično in 5x vodoravno po enem mestu na koži. Po njegovi uporabi nanesete želeno kremo, olje. Pred novo uporabo se mora koža popolnoma obnoviti. Izdelek po uporabi dezinficirajte s 75% medicinskim alkoholom.

Opozorila: v kolikor imate razdraženo kožo, odprte rane, glivična obolenja, herpesno okužbo, imate težave s celjenjem ran, probleme z brazgotinjenjem ali druge kožne bolezni oz. niste prepričani o normalnem stanju vaše kože, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali dermatologom. V kolikor med uporabo opazite kakršne koli negativne reakcije na vaši koži, takoj prenehajte z uporabo in se o nadaljnji uporabi posvetujte z zdravnikom ali strokovnjakom za kožne bolezni. Iglični roler shranjujte v priloženi embalaži ter izven dosega otrok. Iglični roler je namenjen le osebni negi, ne delite ga z drugimi osebami.

Proizvajalec:  GUANGZHOU CITY ZHUOXIN BIOLOGICAL ENGINEERING Co., Kitajska.

Poreklo: Kitajska.

Količina: 1 kos.