040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00
AKCIJA

Dopavite 60 tablet - L-tirozin z vitamini in minerali

20,99 €
10,49 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Dopavite je prehransko dopolnilo z L-tirozinom, vitamini in minerali. Dopavite je plod najnovejših raziskav iz nevrologije in vsebuje znanstveno določene optimalne količine in oblike učinkovin. Patentirana formula vsebuje poleg L-tirozina še vitamina B3 in B6, mangan, folno kislino, ter cink in železo. 

  • Cink in železo pripomoreta k normalnemu kognitivnemu delovanju.
  • Folna kislina in vitamin B6 pomagata ohranjati normalno psihološko delovanje.
  • Folna kislina, vitamin B6 in vitamin B3 sodelujejo pri normalnemu delovanju živčnega sistema.

Sestavine: L-tirozin, mikrokristalinična celuloza, krompirjev škrob, sredstva proti sprijemanju (stearinska kislina, magnezijev silikat, silicijev dioksid), prevleka tablete (hidroksipropilmetil celuloza, propilenglikol, etilceluloza, barvilo iz naravnega vita: titanov dioksid, dikalcijev difosfat, polivinilpirolidon, zamrežena natrijeva karboksimetilceluloza), cinkov sulfat, železov sulfat, niacin, manganov klorid, tekoči parafin, vitamin B6, folna kislina, vinska kislina.

Uporaba: zaužijte štiri tablete na dan. Najbolje je, da zaužijete 2 tableti po kosilu in 2 tableti po večernem obroku. Pogoltnite z vodo ali drugo hladno pijačo. Polni učinki se pokažejo po nekaj mesecih, zato svetujemo uživanje priporočene dnevne količine vsak dan.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. V primeru nosečnosti, dojenja, bolezni ali alergije na katero od sestavine, pred uporabo poiščite nasvet profesionalca. Izdelek vsebuje železo, ki je lahko v primeru prevelikih odmerkov škodljivo za majhne otroke.  Izdelek ni primeren za otroke.  Izdelek ni primeren za osebe z diagnosticirano hemokromatozo ali redko motnjo tirozinemio. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati pri temperaturi do 25°C, v suhem prostoru in stran od svetlobe.

Proizvajalec: Vitabiotics Ltd, Anglija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 60 tablet (47,8g).