040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00
AKCIJA

Gorčično olje Alaja 250ml (EKO)

16,90 €
10,14 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Gorčično olje Alaja je 100% naravno hladno stiskano olje. Gorčično olje Alaja je slovenskega porekla, brez dodanih konzervansov in aditivov. Njegovo uživanje pripomore k hitrejšemu izgorevanju kalorij. Uporaben je tudi pri ljudeh ki imajo težave s prhljajem in pospešuje rast las. Primerno je za masaže telesa, saj se v stiku s telesom poveča njegova toplota, pospeši se potenje in s tem izločanje strupov. Vedno bolj je popularna njegova uporaba tudi v kulinariki, odlično se poda na solate, testenine, rižote, juhe, omake, za peko palačink, peciva ter kruha. Zaradi visoke točke dimljenja je primerno tudi za zmerno cvrtje in pečenje.

Zakaj je gorčično olje tako cenjeno?

Gorčično olje vsebuje popolno razmerje omega 3 in omega 6 maščobnih kislin, vitamine A, E in D ter minerala selen in magnezij. Ker dobro prenaša visoke temperature ga lahko uporabljamo kot bolj zdravo alternativo za kuhanje in pečenje.

Gorčično olje Alaja je slovenskega porekla, pridelano in polnjeno v Beli krajini. Olje prideluje in za nas polni priznana družinska oljarna iz Bele krajine, katera ima že dolgoletno tradicijo. Že pred prvo svetovno vojno so pričeli s pridelovanjem orehovega olja, nato se je proizvodnja vedno bolj širila. Semena in rastline, ki se uporabljajo pri pridelavi olj niso genetsko modificirane.

Sestavine gorčičnega olja:

100% naravno hladno stiskano gorčično olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba gorčičnega olja:

olje se uporablja za uživanje, kuhanje in nego ali masažo telesa.

Količina: 

250ml.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Slovenija.