040 796 630 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00
AKCIJA

Grelni vložki Invisole Termo 1 par

119,00 €
101,15 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Grelni vložki Invisole Termo, s katerimi se boste poslovili od mrzlih in prezeblih nog. Grelni vložki Invisole Termo so enostavni za uporabo in povsem diskretni oz. nevidni. So vse stransko uporabni in vas bodo greli doma, v službi, na potovanju.. Vložki so ergonomsko oblikovani, s poudarjenim stranskim lokom, ki lahko preprečuje pronacijo ali supinacijo, posebna ergonomska značilnost pa je tudi mehka petna blazinica, ki blaži tresljaje pri hoji in zagotavlja udoben korak. 

Invisole Termo vložki so prvi ogrevani ergonomski vložki razviti skupaj z zdravstvenimi strokovnjaki in refleksologi. Njihovo uporabo in preprečevanje pojava 'mrzlih nog' priporočajo neodvisni terapevti in organizacije, naravni zdravilci, homeopati, bioenergetiki in celo zdravniki. Grelne celice v  Invisole Termo vložkih so nameščene na delu stopala, ki refleksološko spodbuja delovanje pljuč in srčno-žilnega sistema, preprečuje vnetja dihalnih poti, blagodejno vpliva na sinuse in stimulira telesno sposobnost samozdravljenja na povsem naraven način.

Vložki imajo vgrajeno ultra tanko baterijo (3,7 V), ki se polni preko USB. Tristopenjski termostat v vložkih je mogoče upravljati daljinsko. Vložki so lahki in izdelani iz antibakterijske pene.

Uporaba: vložke vstavimo v obutev in po potrebi vključimo gretje.

Dobavitelj: Iroks, Slovenija.

Količična: 1 par.