040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00
AKCIJA

Kolorex Intimo krema 30ml

18,30 €
9,15 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Kolorex intimo krema ja naravna krema za blaženje razdražene kože na intimnih delih. Kolorex Intimo krema vsebuje edinstveni zeliščni ekstrakt iz Nove Zelandije - active horopito, ki v kombinaciji z izbranimi olji čajevca globinsko očisti intimni predel. Horopito je verjetno najstarejša cvetoča rastlina na Zemlji, stara 65 milijonov let. Razlog, da je preživela v deževnem gozdu, kjer raste, je razvoj njene neverjetne odpornosti na plesni, glivice in bakterije. 

Sodobno življenje prinaša vedno več stresa, višjih zahtev in to se odraža tudi na našem počutju in koži. Koža izgubi naravno ravnovesje, tudi na intimnih predelih. Kolorex intimo krema nežno vzpostavi naravno ravnovesje brez grobih sintetičnih dodatkov. Vsebuje edinstveno kombinacijo rastlinskih ekstraktov, ki so naravno sredstvo za uravnavanje neprijetnih vaginalnih izcedkov in pripomore k vzpostavitvi uravnovešene mikroflore na intimnih predelih. Ekstrakt rastline horopito – active horopito, aloe vera in olje mareličnih koščic delujejo blažilno na razdraženo kožo. Priloženi so še 6 aplikatorjev za enkratno uporabo.

INCI: water (aqua), cetyl alcohol apricot (prunus armeniaca) kernel oil, cetearyl alcohol, ceteareth-20, tea tree (melaleuca alternifolia) leaf oil, pseudowintera colorata, olea europaea extract, natural vitamin e (tocopherol acetate), aloe vera (aloe barbadensis) leaf extract (200:1), potassium sorbate, lemon tea tree (leptospermum petersonii) leaf oil, lactic acid.

Uporaba: po umivanju nanesite kremo zunanje, na prizadeta mesta (splovilo, presredek) enkrat ali dvakrat dnevno. S priloženim aplikatorjem lahko kremo nanesete tudi notranje. Priporoča se uporaba zvečer.

Opozorila: Hraniti ločeno od vročine in zunaj dosega otrok. Po uporabi preprečite sproščanje v okolje.

Dobavitelj: Named SpA, Italija.

Poreklo: Nova Zelandija.

Kolilčina: 30ml.s 6 aplikatorji za enkratno uporabo.

Rok uporabe: 3/2019