040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00
AKCIJA

Lešnikovo olje Alaja 250ml (EKO)

18,90 €
14,18 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Lešnikovo olje Alaja je 100% naravno hladno stiskano olje. Lešnikovo olje Alaja je slovenskega porekla, brez dodanih konzervansov in aditivov. Uporabno je v kulinariki, odporeno je na visoke temperature, zato je izjemno primeren za peko slaščic, lahko pa ga prelivamo tudi čez različne vrste solat. Njegov okus obogati tudi jedi iz svežega paradižnika, skupaj z limoninim sokom pa je nepogrešljiv ob školjkah in svežih jagodah. Uporablja se tudi v kozmetiki, za nego suhe, utrujene, zrele, ter mastne in aknaste kože. Lešnikovo olje je primerno tudi za nego občutljive in zahtevne dojenčkove kože.

Lešnikovo olje Alaja je slovenskega porekla, pridelano in polnjeno v Beli krajini. Olje prideluje in za nas polni priznana družinska oljarna iz Bele krajine, katera ima že dolgoletno tradicijo. Že pred prvo svetovno vojno so pričeli s pridelovanjem orehovega olja, nato se je proizvodnja vedno bolj širila. Semena in rastline, ki se uporabljajo pri pridelavi olj niso genetsko modificirane.

Kaj lešnikovo olje vsebuje? 

100% naravno hladno stiskano lešnikovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba lešnikovega olja:

  • Prehranski dodatek: zaužijemo ga 3x dnevno po eno žličko.
  • Mazilo: lešnikovo olje kapnemo med dlani, razmažemo in uporabimo kot mazilo ali masažno sredstvo. Olja nikoli ne nanašamo direktno na kožo!

Količina:

250ml.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Slovenija.