040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

LiverBiotix 30 kapsul - za podporo jetrom s probiotiki

 
16,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi


LiverBiotix je prehransko dopolnilo z izvlečkom pegastega badlja, holinom in mlečnokislinskimi organizmi. LiverBiotix veganske kapsule so namenjene zaščiti in podpori normalne funkcije jeter. Jetra so eden glavnih organov, odgovornih za presnovo hrane in razstrupljanje organizma. Pomembno vlogo igrajo tudi pri uravnavanju ravni krvnega sladkorja in holesterola. Za celostno zdravje telesa je ključnega pomena, da jetra delujejo brez težav. 

Sestavine: holin bitartrat, ekstrakt plodov pegastega badlja (Sylibum marianum), polnilo: mikrokristalna celuloza, mlečnokislinski organizmi ł, magnezijev stearat, ovojnica kapsule: hidroksipropilmetil celuloza, želirno sredstvo: gelan gumi, pegasti badelj (ekstrakt plodov),magnezijev stearat, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid,glazura: hidroksipropilmetil celuloza.

Ena kapsula vsebuje: 
holin bitartrat (zagotavlja 125mg holina) 305g,
ekstrakt Pegastega badlja (zagotavlja 150mg silimarina) 215g,
ena milijarda mlečnokislinskih organizmov (sevi: L.rhamnosus, L plantarum, L.bulgaricus). 

Uporaba: zaužijte 1 kapsulo pri obroku, poplaknite z vodo. 

Opozorilo: priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Hranite na hladnem in suhem mestu, nedosegljivo otrokom. 

Proizvajalec: Quest Vitamins, Anglija.

Poreklo: Združeno Kraljestvo.

Količina: 30 kapsul.