Amigdalin max B17 vitamin – 40 tablet

Amigdalin (B17) iz mareličnih jedrc, pankreatični encimi in cink za krepak imunski sistem.
Redna cena:
21,90 €
Akcijska cena:
21,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine Amigdalin max B17 vitamina:

pankreatični encimi (proteaza, amilaza, lipaza), sredstvo za povečanje prostornine: laktoza monohidrat, sredstvo proti sprijemanju: mikrokristalna celuloza, amigdalin, cinkov glukonat, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat

Hranilna vrednost ene tablete:

Aktivna sestavina v 1 tableti PDV*
Pankreatični encimi

Proteaza – 37.700 USP enot

Amilaza – 41.100 USP enot

Lipaza – 9.000 USP enot

300 mg
Amigdalin 98% 102,05 mg
Cinkov glukonat 70 mg 700%

*priporočen dnevni vnos
– ni določeno

Kako se uporablja Amigdalin max B17 vitamin?

Zaužijte 1 tableto dnevno.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Prehransko dopolnilo se ne priporoča osebam alergičnim na sestavine dopolnila. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Dopolnilo ni primerno za otroke. Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi 20°C in zaščiteno pred vlago.

Proizvajalec: MaxMedica, Srbija.

Količina:

40 tablet.

Poreklo: Srbija.

Amigdalin max B17 vitamin z amigdalinom, pankreatičnimi encimi in cinkom. Amigdalin max B17 vsebuje to neprecenljivo aktivno sestavino koščičastih sadežev, ki jo nekateri imenujejo tudi laetril oziroma ‘vitamin B17’. Le-tega pridobivajo po posebnem postopku iz mareličnih koščic. Dodani pankreatični encimi proteaza, amilaza in lipaza sodelujejo pri razgradnji ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob v naših telesih. Cink sodeluje pri presnovi ogljikovih hidratov in beljakovin ter pri skladiščenju inzulina in splošnem delovanju imunskega sistema. B17 vitamin ima v našem telesu pomembno vlogo. Okrepi naš imunski sistem in pomaga zniževati krvni tlak. B17 vitamin najdemo v koščičastih sadežih, največ ga naj bi bilo v mareličnih pečkah.