50% ceneje

B-kompleks, elevterokok in matični mleček v tekočini Reinforce 100ml

Sinergistična kombinacija, ki vključuje sibirski ginseng, matični mleček ter B vitamine, ki skupaj delujejo za dvig psihofizične energije ter pri premagovanju stresnih situacij.
Redna cena:
11,90 €
Akcijska cena:
5,95 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (funkcionalne sestavine v 10ml): Eleutherococcus korenina d.e. 100 mg tit. 1 % skupnih saponozidov, svež matični mleček 100 mg, cink 10 mg, niacin 16 mg, vitamin B12 2,5 mcg, vitamin B6 1,4 mg, vitamin B2 1,4 mg, vitamin B1 1,1 mg, folna kislina 200 mcg.

Uporaba: enkratno odmerjanje na dan. Izdelek spijete z vodo ali želeno tekočino.

Otroci (4-7 let): 5ml na dan.
Otroci (8-11 let): 7,5ml na dan.
Odrasli: 10ml na dan.

Proizvajalec: Vital Factors Italia s.r.l., Italija

Dobavitelj: HEBA Grega Klemenčič s.p.

Poreklo: Italija.

Količina: 100ml.

B-kompleks, elevterokok in matični mleček v tekočini Reinforce je sinergistično prehransko dopolnilo z B vitamini, sibirskim ginsengom ter matičnim mlečkom, ki pomagajo pri krepitvi organizma ter povečevanju energija ter prilagajanju na stresne situacije.

B kompleks, ki vključuje vitamine B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B6 (piridoksin), B12 (kobalamin) in folno kislino, prinaša številne zdravstvene koristi. Vitamin B1 je ključen za presnovo ogljikovih hidratov in delovanje živčnega sistema. Vitamin B2 podpira zdravje kože, oči in živčevja ter sodeluje pri energijski presnovi. Vitamin B6 je pomemben za presnovo beljakovin in proizvodnjo nevrotransmiterjev, ki vplivajo na razpoloženje. Vitamin B12 je ključen za tvorbo rdečih krvničk in ohranjanje zdravega živčnega sistema. Folna kislina je bistvena za sintezo DNA in RNA ter za pravilno delitev celic, kar je še posebej pomembno med nosečnostjo za razvoj ploda.

Sibirski ginseng, znan tudi kot elevterokok, je adaptogen, ki pomaga telesu pri obvladovanju stresa in izboljšanju fizične vzdržljivosti ter duševne odpornosti. Prav tako lahko poveča energijo, zmanjša utrujenost in izboljša imunski sistem. Uživanje sibirskega ginsenga je povezano tudi z izboljšanjem kognitivnih funkcij, kot so koncentracija in spomin, kar je koristno za ljudi, ki se soočajo z visokimi psihičnimi in fizičnimi obremenitvami.

Matični mleček, hranilno bogat izloček čebel, je znan po svojih številnih zdravstvenih koristih. Krepi imunski sistem, deluje protivnetno in antioksidativno, kar pomaga pri zaščiti celic pred poškodbami. Prav tako spodbuja regeneracijo tkiv in lahko izboljša splošno počutje ter raven energije. Uživanje matičnega mlečka je povezano tudi z boljšim zdravjem kože, saj spodbuja proizvodnjo kolagena, ter podpira hormonsko ravnovesje in zdravje reproduktivnega sistema.

Izdelek je brez konzervansov, barvil ali sladil (slajen s fruktozo) s prijetnim okusom breskve. Primeren za vegane.