Belinal superior bela jelka 30 tablet

Naraven, s polifenoli bogat izvleček slovenske bele jelke z dodanim vitaminom C.
Redna cena:
23,00 €
Akcijska cena:
23,00 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: Belinal izvleček iz lesa bele jelke (Abies alba Mill.) 150,0 mg, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza 104,4 mg, sredstvo proti sprijemanju: monobazični kalcijev fosfat 80,0 mg, izvleček acerole 60 mg, silicijev dioksid 4,0 mg, magnezijev stearat 1,6 mg, nosilec in pospeševalec absorbcije: hitosan in maltodekstrin. 1 tableta vsebuje 150mg izvlečka iz lesa bele jelke (Belinal) in 30mg vitamina C (38% priporočenega dnevnega vnosa).

Uporaba: ena do dve tableti dnevno s kozarcem vode. Ob uživanju prehranskega dopolnila Belinal superior se priporoča uživanje priporočene dnevne količine tekočine.

Opozorilo: otroci mlajši od 3 let, nosečnice in doječe matere se morajo pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom ali farmacevtom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hraniti na suhem in hladnem prostoru na temperaturi pod 25 stopinj C.

Proizvajalec: Alpe pharma d.o.o., Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 30 tablet.

Belinal superior bela jelka je v Sloveniji razvita zmes čistih polifenolov iz lesa bele jelke. Belinal superior bela jelka z dodatkom vitamina C, kateri ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Njegova uporaba se priporoča vsem tistim, ki so pogosto utrujeni, ki se spopadajo s pomanjkanjem energije in izčrpanostjo pri delu ali študiju, za več užitkov pri športu. V izdelku Belinal superior si roke podajata narava in visoka tehnologija. Belinal je popolnoma naravna učinkovina, ki je zmes oligo in polifenolov ter je znanstveno raziskana in analizirana na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani. Študije so pokazale, da vsebuje prav bela jelka iz kočevskih gozdov večjo količino polifenolov kot drugi iglavci. V namen pridobivanja Belinal učinkovine se ne izvaja dodatna sečnja dreves, saj je surovine dovolj že pri letnem poseku. V procesu optimizirane industrijske ekstrakcije se uporablja le čista voda, brez uporabe alkohola ali škodljivih topil. Izdelek ne vsebuje sladil, laktoze, kvasnega izvlečka, glutena, umetnih barvil, konzervansov in so primerne za vegetarijance.

Vitamin C:

  • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema,
  • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej,
  • ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, zob, kože,
  • ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
  • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • prispeva k delovanju živčnega sistema,
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju,
    povečuje absorpcijo železa.