Brezglutenska mešanica za pecivo s kakavom 250g

Sladka nebesa za ljubitelje kakava. Enostavna, zabavna, brez glutena, konzervansov in nezdravih maščob.
Redna cena:
2,99 €
Akcijska cena:
2,99 €
Izdelek je na zalogi
Sestavine: sladkor, riževa moka, kakav v prahu, maslo, sredstvo za zadrževanje vlage: E420, mleko v prahu, emulgatorji: E475, E433; regulator kislosti: E336; zgoščevalec: E412; arome, stabilizator: E450.
Alergeni: lahko vsebuje sledi jajc, mleka, soje in oreščkov.
Hranilna vrednost na 100g: energija1984 kJ/476 kcal, maščobe 32g, od tega nasičene 19g, ogljikovi hidrati 40g, od tega sladkor 29g, beljakovine 5,1g, sol 0,26g.
Uporaba: za peko peciv.

Proizvajalec: Rue Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)

Država porekla: Italija.
Količina: 250g.

Brezglutenska mešanica za pecivo s kakavom – lava cake je narejena v nadzorovanih pogojih in je varna izbira za vse, ki uživate hrano brez glutena. Torto Lava cake odlikujejo odličen recept, izbrane sestavine in enostavna priprava. Zaradi svojih sestavin je idealna izbira za vse ljubitelje kakava. Torta s tekočo čokolado se odlično poda k vanilijevemu sladoledu – kombinacija tople čokolade in hladnega sladoleda ustvari eksplozijo edinstvenega okusa in napolni vaše srce z veseljem in vašo dušo z užitkom.

Brez konzervansov, palmovega olja in hidrogeniziranih maščob. Priprava je enostavna, v samo treh korakih in s tremi sestavinami. Eno pakiranje vsebuje 250 g mešanice, kar zadostuje za pripravo najmanj šestih biskvitov Lava Cake.
Način priprave:
1. Pečico segrejte na 170°C (pečica na vroč zrak) ali 180°C (električna pečica).
2. Mešajte v skledi in dodajte 160 g topljenega masla in 100 g jajc (približno 2 jajci).
3. Mešajte z mešalnikom približno 3 minute.
4. Zmes vlijte v kalupe za pečenje muffinov. Pred tem jih premažite z maslom ali oljem in pecite 10-15 minut.