Gel barva za lase črna 1.00 Indus Valley 190g

Trajna zeliščna gel barva za lase z naravnimi sestavinami iz ekološke pridelave. Lase neguje, navlaži in zaščiti. Brez škodljivih kemikalij ali težkih kovin.
Redna cena:
10,90 €
Akcijska cena:
10,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: sončično olje, ekološka bazilika, olje pšeničnih kalčkov, jojobino olje, medeno satje, ekološka kana, pomaranča, aloe vera, ekološka amla.

Uporaba: Preden uporabite barvo, si umijte lase, jih dobro sperite in posušite. Uporabite priložene rokavice. Vzdolž lasišča, ušes in vratu nanesite kremo, da preprečite obarvanje teh površin.
Vrečko zeliščnega barvnega prahu stresite v nekovinsko posodo. Prahu dodajte gel aloje in medu – za eno vrečko uporabite 1/4 tube, za dve vrečki (lasje do ramen) uporabite 1/2 do 3/4 tube gela, za dolge lase uporabite 4 vrečke in vso tubo gela. Mešajte, dokler ne nastane enakomerna zeliščna krema oziroma pasta.
Z uporabo nekovinskega glavnika ali krtače ločite lase na majhna pramena (1-2 cm). Z barvanjem začnite na vrhu glave, z uporabo prstov vmasirajte zeliščno pasto dobro od lasišča do konic las. Postopek ponovite z vsemi lasmi, dokler niso temeljito prepojeni z zeliščno mešanico. Previdno očistite kožo ob robu lasišča z mokro bombažno blazinico.
Mešanico pustite delovati 30 minut. Po želji lahko lase občasno nežno segrejete sušilcem za lase. Po pretečenem času temeljito izperite barvo iz las in uporabite priloženi šampon/balzam za lase.

Proizvajalec: Indus Cosmeceuticals, Indija.

Poreklo: Indija.

Količina: 190g (20g + 120ml + 50ml).

Gel barva za lase črna 1.00 Indus Valley je naravna trajna zeliščna barva za lase. Gel barva za lase črna 1.00 Indus Valley vsebuje certificirane ekološke sestavine kot so kana, aloja, amla, jojobino olje, sončnično olje in izvleček pomaranče. Poleg barvanja lase tudi neguje, navlaži ter zaščiti pred UV žarki in prhljajem. Dobro prekriva sive lase. Uporaba gel barve pozitivno vpliva na zdravje in rast las ter pomaga preprečevati težave, kot so razcepljene konice, prhljaj in izpadanje las.

Gel barva za lase Indus Valley ne vsebuje škodljivih kemikalij in težkih kovin ter je izdelana po metodi brez PHAB (brez PPD, vodikovega peroksida, amonijaka in barija). Preverjeno in priporočeno s strani z zdravnikov.