Germanij GE KIDS 30 vrečk

Formula močnih naravnih antioksidantov za učinkovito podporo zdravja in počutja otrok.
Redna cena:
38,00 €
Akcijska cena:
38,00 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Germanij GE KIDS vsebuje matični mleček, izvleček gobe reishi, beta glukan, izvleček korenine kurkume, vitamin C iz šipka, resveratrol in likopen. Primeren je za otroke od 3. leta starosti.

Germanij GE KIDS se priporoča:

  • otrokom z oslabljenim imunskim sistemom,
  • ob ponavljajočih se boleznih,
  • ob pogosti uporabi antibiotikov,
  • pri vnetnih procesih,
  • otrokom, nagnjenim k alergijam.

Sestavine: dekstroza, regulator kislosti: citronska kislina, aroma (vsebuje laktozo), sladila: ciklamat in saharin, suhi ekstrakt gobe reishi (Ganoderma lucidum), matični mleček, beta D glukan, suhi ekstrakt korenine kurkume (Curcuma longa), suhi ekstrakt sadja šipka (Rosa canina), resveratrol, likopen 5% (iz paradižnika, Solanum lycopersicum).

Hranilna vrednost: prikazana na sliki 2.

Uporaba: vsebino ene vrečke raztopite v 150 – 200 ml vode ali soka in popijte.

Opozorilo: Ljudje, ki jemljejo zdravila, se morajo pred jemanjem posvetovati z zdravnikom. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe ženske.

Proizvajalec: Alphacaps, Nemčija.

Poreklo: EU.

Količina: 30 vrečk po 4 g (120g).

Germanij GE KIDS je prehransko dopolnilo s formulo močnih antioksidantov za boljšo odpornost in zdravje otrok. Germanij GE KIDS vsebuje kompleks naravnih izvlečkov, ki skupaj poskrbijo za podporo optimalnemu delovanju imunskega sistema. Le-ta se pri otrocih še razvija in je zato pogosto bolj ranljiv za ponavljajoče se okužbe in prehlade. Otroci so v rednem stiku z obilico različnih bakterij, virusov in drugih dejavnikov tveganja za razvoj bolezni in alergij.