Karitejevo maslo s kokosovim oljem Yanumi (EKO)100ml

Karitejevo maslo, ki učinkovito in izdatno vlaži in neguje kožo.
Redna cena:
6,95 €
Akcijska cena:
6,95 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine (INCI): Organic Butyrospermum parkii butter (ekološko hladno stiskano karitejevo maslo)*, Organic Cocos nucifera oil (ekološko kokosovo olje) *. *sestavine ekološke pridelave.

Uporaba: karitejevo maslo je na sobni temperaturi v trdni, delno mazavi obliki, zato ga moramo pri uporabi raztopiti. Za boljšo vpojnost karitejevega masla v kožo ga segrejte med dlanmi, dodajte nekaj kapljic hidrolata po vaši izbiri, nežno zmešajte in nanesite na kožo. Karitejevo maslo se bo tako hitro vpilo, izboljšali pa boste tudi njegov učinek in prodiranje v globino kože. Če želite, odvečno karitejevo maslo 10 minut po nanosu na kožo nežno odstranite s kosom vate, namočene v hidrolat.

Opozorilo: ljudem, alergičnim na lateks, se uporaba odsvetuje.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Gana.

Količina: 100ml.

Karitejevo maslo s kokosovim oljem iz kontrolirane ekološke pridelave. Karitejevo maslo s kokosovim oljem je hladno stiskano, nerafinirano in nežno stepeno. Primerno je zlasti za nego izredno suhe kože in predstavlja odlično zamenjavo za konvencionalno kozmetiko. Izdelek izdatno vlaži in ščiti pred poškodbami zaradi izpostavljanja soncu ter skrbi, da je koža mehka in mladostna.

Izdelki Yanumi so brez umetnih barvil, konzervansov in parfumov. Imajo certifikat za ekološko kozmetiko in certifikat za Fair Trade, kar pomeni, da jih niso proizvedli otroci v sužnjelastniških razmerah, da so bile ženske za proizvodnjo pravično plačane in lahko s tem dostojno živijo ter da je ob proizvodnji prisotna tudi skrb za okolje.

Yanumi karitejevo maslo prihaja iz Gane, kjer je že tisočletja znano kot balzam za nego kože in las. Je 100% naraven proizvod, ne vsebuje konzervansov ali parfumov, je surovo in nerafinirano ter na tak način ohranja vse svoje kvalitetne naravne sestavine.

Karitejevo maslo s kokosovim oljem se uporablja:

  • za nego suhe in občutljive kože,
  • za nego zrele kože, saj jo sprošča in gladi ter hkrati oskrbi z maščobo in vlago,
  • za nego obraza in preprečevanja gub,
  • kot mazilo proti nosečnostnim strijam,
  • za zaščito pred vetrom, mrazom in drugimi vremenskimi vplivi,
  • za nego nohtov in obnohtne kožice,
  • za nego celega telesa.