Lipo DIETA Standard FORTE nove generacije (10-dnevni program) 2 kosa

Izjemno učinkovit 10 dnevni program z dieto ter prehranskim dopolnilom Lipo za izgubo telesne mase ter pospešitev metabolizma.
Redna cena:
189,00 €
Akcijska cena:
189,00 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

2 kosa Lipo diete (en polni protokol Lipo) vsebujeta:

 • 30 vrečk po 20,4g prehranskega dopolnila Lipo,
 • knjižico z natančnimi informacijami o izvedbi Lipo protokola in diete.

Sestavine: sirotkine beljakovine 80%, sredstvo za povečanje prostornine: maltodekstrin, aroma, glukomanan v prahu, kalij (iz kalijevega citrata), malina (Rubus idaeus L., fructus) d.e. suhi izvleček 20% ketonov, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid; L-tavrin, citrulin malat, ornitin alfa ketoglutarat, L-izolevcin, kalcij (iz dibazičnega kalcijevega fosfata); L-triptofan, sladilo: sukraloza, cink (iz cinkovega sulfata).

Sestavine Količina v maksimalni dnevni dozi
(3 vrečke)
RDA%
Protein sirotke 30,15 g
Glukomanan 3 g
Kalij (iz kalijevega citrata) 1.854 mg 92,7%
Malina (Rubus idaeus fructus) d.e.
(suhi izvleček 20% ketonov)
1.500 mg/300 mg
L-tavrin 870 mg
Citrulin malat 375 mg
Ornitin alfa ketoglutarat 375 mg
L-izolevcin 360 mg
Kalcij (iz dibazičnega kalcijevega fosfata) 145,8 mg 18,25%
L-triptofan 75 mg
Cink (iz cinkovega sulfata) 7,5 mg 75%

Alergeni: vsebuje mleko in sojo. Ne vsebuje gluten.

Uporaba (program Standard): Tri vrečke na dan v okviru priporočene Lipo diete.  Glukomanan ob energijsko restriktivni dieti prispeva k izgubi telesne mase.

Odmerek (program Standard): vrečka 3-krat na dan kot del energijsko restriktivne diete. Za uporabo, daljšo od 3. tednov, je potreben posvet z zdravnikom ali farmacevtom. Način priprave: Vsebino vrečke raztopite v 2 dl hladne vode do želene gostote in počasi popijte.

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Pomembna je uravnotežena in raznolika prehrana ter zdrav življenjski slog. Ne uporabljajte med nosečnostjo, v času dojenja, v primeru sladkorne bolezni, bolezni ledvic in jeter. Osebe, mlajše od 18 let, lahko jemljejo izdelek le po posvetu z zdravnikom ali farmacevtom. Potreben je zadosten vnos tekočine, da snov doseže želodec.

Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem mestu pri temperaturi do 25°C.

Proizvajalec: Inalme s.r.L. Via Cosmo Mollica Alagona, 9/11 Z.I. Blocco Palma 2-95121 Catania, Italija.

Dobavitelj: Liposuction diet, Slovenija.

Poreklo: Italija.

Količina: 30 vrečk po 20,4g.

Lipo DIETA Standard forte nove generacije (10-dnevni intenzivni program) je zelo učinkovita in preverjena metoda za pospešeno izgubo telesne maščobe in prebuditev metabolizma. Na podlagi deset let izkušenj z več kot 100.000 uporabniki Lipo diete  je nastal protokol nove generacije, ki je plod vsega trenutno pridobljenega znanja in tako predstavlja najbolj učinkovito različico Lipo tretmaja do sedaj.

Lipo tretma je komplet prehranskih dopolnil in specifične diete ter je namenjen zmanjšanju telesne teže in korekciji določenih motenj v metabolizmu. Zaradi učinkovitosti je dobil svoje ime po neinvazivni liposukciji ter omogoča hitro in zdravo izgubo maščob na način, kjer se po končani dieti kilogrami več ne vrnejo (tako imenovan jo-jo efekt, ki je prisoten pri večini diet). V času tretmaja niste lačni (kar omogoča glukomanan), sladkor in energija ostajata stabilna,  počutite se dobro, kilogrami pa izginejo hitro – po 48 urah so že vidni prvi rezultati.

Kako deluje Lipo dieta?

Lipo dieta je sestavljena iz protokola v 3 fazahfaza hujšanja (z Lipo prehranskim dopolnilom, zmanjšanim vnosom kalorij ter mediteransko dieto), faza razstrupljanja (s sadjem in zelenjavo) ter faza stabilizacije (s sredozemsko oz. mediteransko dieto).

Prehransko dopolnilo Lipo podpira dieto s kompleksom aminokislin, vitaminov, mineralov ter rastlinskih vlaknin (glukomanan – ki klinično dokazano pomaga pri povečanem občutku sitosti v telesu ter tako omogoča manjši potreben vnos hrane). V novem protokolu sta prehranski dopolnili Lipo Alfa in Beta združeni v enem prašku, kar omogoča bolj preprosto jemanje izdelka.

Lipo tretma Standard vključuje protokol v 3 fazah:

 • Faza A traja 10 dni ter je faza hujšanja in vključuje uporabo izdelka Lipo 3x na dan, vsake 4 ure. V tem času ne jemo drugih obrokov, saj Lipo deluje kot nadomestilo za obrok. Osrednji in edini pravi obrok dneva je večerja, sestavljena po mediteranski dieti (meso + zelenjava).
 • Faza B traja 1-3 dni ter je faza rasztrupljanja (detox faza). V tem času pojemo 4 dnevne obroke, ki vključujejo smoothieje, sok zelene, juho in solato ter suho sadje in olive. Tekom dneva pijemo zeleni čaj.
 • Faza C traja 10 dni ter je faza stabilizacije. V tej fazi stabiliziramo metabolizem ter ohranjamo izgubljeno telesno težo. Vključuje 2 dnevna obroka na podlagi restriktivne sredozemske diete brez škroba.

Kakšne spremembe v organizmu ustvari dieta Lipo?

Izbrane sestavine praškov v sožitju z dieto se kažejo v treh različnih spremembah v metabolizmu:

  • beljakovine v telesu so pospešeno sintetizirane,
  • ustvarja se okolje, ki spodbuja razgradnjo maščob,
  • pospešuje se sproščanje glukoze iz jeter.

Kaj vsebuje Lipo dieta?

V enem kompletu za izvedbo protokola Lipo (2 kosa po 15 Lipo praškov za hujšanje) prejmete:

 • 2 kosa oz. paketa po 15 vrečk (skupaj 30 vrečk po 20,4g na vrečko) prehranskega dopolnila Lipo z vitamini, minerali, aminokislinami ter rastlinskimi vlakninami (glukomanan, ki ustvarja občutek sitosti v telesu). Ena vrečka predstavlja nadomestek enega obroka tekom shujševalne faze diete.
 • Knjižico z natančnimi navodili kako se držati shujševalnega protokola Lipo ter dodatnimi  informacijami, predpisano dieto in pogosto zastavljenimi vprašanji.