10% ceneje

Mastika v prahu 60g2

Pristna grška mastikina smola z dodanim prebiotikom inulinom. Ima blagodejen učinek na prebavni trakt, z antibiotičnimi, fungicidnimi, protivnetnimi in antioksidativnimi lastnostmi. Pomaga pri okužbi s Helicobacter pylori.
Redna cena:
27,90 €
Akcijska cena:
25,11 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (na eno kapsulo): smola Chios mastike 60 % (Pistacia lentiscus var. chia), inulin, silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju).

Uporaba: zaužijte pol žličke prahu dnevno, 30 minut pred obrokom. Prah lahko vmešate v vodo, sok ali jogurt.

Opozorilo: priporočene količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite dobro zaprto, na hladnem in suhem, otrokom nedosegljivo. Noseče ali doječe matere ter ljudje, ki se zdravijo, naj se pred uživanjem posvetujejo z zdravnikom.

Proizvajalec: Mediterra S.A., Grčija.

Poreklo: Grčija.

Količina: 60g.

Mastika v prahu je prehransko dopolnilo s pristno grško mastikino smolo in dodanim prebiotikom inulinom. Mastika zelo blagodejno deluje na celoten prebavni trakt. Pomaga pri okužbi s Helicobacter pylori ter prispeva k umirjanju zgage in drugih želodčnih težav. Raziskave so pokazale, da ima smola antibiotične, fungicidne, protivnetne in antioksidativne lastnosti. Gre za povsem naraven proizvod, ki nima znanih kontraindikacij. Izdelek ne vsebuje glutena in je primeren za vegetarijance. Dodan inulin deluje kot hrana za dobre črevesne bakterije in pomaga podpirati njihov razcvet.

Mastika se je izkazala za blagodejno pri:
– refluksu
– hiperacidnosti
– dispepsiji
– okužbi s H. pylori
– Chronovi bolezni
– oralni higieni
– gingivitisu
– kserostomiji