Cavalier mlečna čokolada z zrni kakava in banano s stevio 40g

Cavalier mlečna čokolada z zrni kakava in banano, slajena s stevio je odličen nadomestek klasične čokolade.
Redna cena:
1,69 €
Akcijska cena:
1,69 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: kakavovo maslo, mleko v prahu, dietne vlaknine (dekstrin, inulin, oligofruktoza), kakav, sirotka v prahu,(mleko), naravna sladila ((eritritol, stevia), rastlinska maščoba, kakavova zrna, zmrznjena in zmleta banana, emulgator sojin lecitin, naravne arome. Delež kakava minimalno 36%.

Prehrambene vrednosti za 100g: energijska vrednost 490kCal (2052kJ), beljakovine 7,1g, ogljikovi hidrati 32g (od tega: polioli 9,1g, (naravni) sladkorji 19,6g), maščoba 37,8g (od tega nasičenih maščob 21,7g), vlaknine 17,6g, sol 0,5g.

Poreklo: Belgija.

Količina: 40g.

Cavalier mlečna čokolada z zrni kakava in banano s stevio vas bo navdušila z odličnim okusom. Mlečna čokolada z zrni kakava in banano s stevio brez dodanih umetnih arom. Okus banane izhaja iz prave banane, ki je bila po posebnem postopku zmrznjena in zmleta ter tako ohranila vse minerale in vitamine. Za še večjo pestrost okusa so ji dodani še koščki čokolade. Sladkana je zgolj z naravnimi in brezkaloričnimi sladili (stevia in eritritol). Ne vsebuje jajc, gensko spremenjenih organizmov (brez GSO), njene surovine niso bile izpostavljene radiaciji. Vsebuje prehranske vlaknine (17,6g), kar povzroči, da čokolada deluje zelo nasitno in se z njo ne moremo prenajedati.