Probiotik za mame in dojenčke 30g

Vsebuje sev Lactobacillus rhamnosus GG, ki je najbolj raziskan sev za uporabo pri mamah in dojenčkih, poln spekter prebiotikov in inulin.
Redna cena:
33,99 €
Akcijska cena:
33,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 1 priložena žlička (1g) vsebuje 10 milijard Lactobacillus rhamnosus GG in 936mg prebiotika FS2-60.

Uporaba: kot prehransko dopolnilo med nosečnostjo in dojenjem vzemite 1 priloženo žličko (1g) dnevno. Za dojenčke in otroke (od rojstva do 12 let) vzemite 1 priloženo žličo dnevno ali po navodilih vašega zdravstvenega delavca.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka ne prekoračite, razen če vam to svetuje vaš zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite na temnem in suhem, nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Viridian, Anglija.

Poreklo: Združeno kraljestvo.

Količina: 30g.

Probiotik za mame in dojenčke je simbiotično prehransko dopolnilo v prahu. Probiotik za mame in dojenčke vsebuje Lactobacillus rhamnosus GG, ki je najbolje dokumentiran sev dobrih bakterij na svetu. Ta sev je bil izdatno znanstveno raziskan in podprt za uporabo v nosečnosti in pri dojenčkih. Dodan edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinski izvor inulina. FS2-60 se ne abosrbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje dobrih bakterij, med tem ko zmanjšuje oporo za slabe bakterije.  Probiotik v prahu se enostavno dozira, saj ga lahko vmešate v vodo, hladno hrano ali pijačo. Izdelek vsebuje 100% aktivne sestavine ter ne vsebuje glutena in pšenice, laktoze in mlečnih izdelkov, soje, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja.