Visett Swipoo toaletna pena za intimno nego 100ml

Inovativna čistilna pena, ki toaletni papir spremeni v vlažne in mehke brisačke.
Redna cena:
5,99 €
Akcijska cena:
5,99 €
Izdelek je na zalogi

INCI: Aqua, Persea Gratissima Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Butane, Propane, Methyl Glucose Sesquistearate, Sorbitan Stearate, Glycerin, C 12 – 15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Sodium Coco – Glucoside Tartrate, Caprylyl Glycol, Panthenol, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Isobutane, Ethylhexylglycerin.

Uporaba: inovativna pena je neverjetno enostavna. Stekleničko pred uporabo dobro pretresemo in majhno količino pene v velikosti lešnika iztisnemo direktno na toaletni papir. S tem lahko navlažimo še tako suh toaletni papir, ki postane uporaben za osvežujoče in zagotovljeno čiščenje analnega predela. Z embalažo 100 ml je mogočih do 330 nanosov.

Opozorilo: vsebuje izjemno nevaren aerosol. Posoda je pod pritiskom: ob segretju lahko poči. Varujte pred vročino, vročimi površinami, iskrami, odprtimi plameni in drugimi vnetljivimi viri. Ne kadite. Ne pršite preko odprtega ognja in drugih vnetljivih predmetov. Ne prebadajte ali zažigajte – tudi po uporabi. Zavarujte pred sončnim sevanjem. Temperatura shranjevanja izdelka naj ne preseže 50 C. Varujte pred otroki. Zavržete lahko le prazno embalažo.

Proizvajalec: Visett GmbH, Nemčija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 100ml.

Visett Swipoo toaletna pena za intimno nego za svež in čist občutek pri intimni negi. Visett Swipoo toaletna pena za intimno nego je nepogrešljiva inovacija. Toaletna čistilna pena spremeni vsak običajni toaletni papir v vlažni toaletni papir – odličen in nepogrešljiv tudi za na pot. Brez konzervansov, alergenov ali parfumov je visett Swipoo lahek na koži in neguje intimni predel po zaslugi dragocenega avokadovega olja.

Visett Swipoo predstavlja inovativno in praktično nego za intimni predel, ki običajni toaletni papir preobrazi v navlažene in mehke brisačke. Pena brez dodanih konzervansov z dragocenim avokadovim oljem, pantenolom in alantoinom očisti in neguje intimni predel.

Tradicionalni vlažni toaletni papir je praktičen – higieničen, vendar sporen! Običajno zaradi vprašljivega vonja in vsebovanih konzervansov, kar pa povzroča draženje občutljivih delov telesa in analnih predelov.

Visett Swipoo ni vlažni toaletni papir, ampak pena, ki katerikoli toaletni papir navlaži in omehča in vendar kljub temu ne premoči! Ne vsebuje dodanih parfumov, dišav, parabenov ali konzervansov. Koži prijazna pena v spray-u s praktičnim razpršilnikom je odlična za na pot, neguje intimni predel z dragocenim hranilnim avokadovim oljem in je prava blaginja za analne težave kot so na primer hemeroidi, analne razpoke ter fistula.

Visett Swipoo je definitivno najboljša alternativa vlažnemu toaletnemu papirju, ki popolnoma zadosti higienični negi. Poraba pene pa je ob nanosu tudi izredno varčna. visett Swipoo embalaža je kompaktna in ravno prave velikosti, da se jo lahko pospravi v vsako torbico in vzame na pot ter je lahko idealna za uporabo na avtocestnih počivališčih, kampiranju ipd. Pri uporabi običajnega vlažnega toaletnega papirja včasih pride do zamašitve odtočnih cevi, saj se le-ta pa tudi suhi zavojčki zelo slabo razkrajajo. Tu je visett Swipoo spet v prednosti, saj se ne izsuši.

Visett Swipoo je klinično dermatološko testiran z oceno «ZELO DOBRO« ter je ekološka kot tudi ekonomična alternativa za vlažni toaletni papir za nizko ceno. Skratka, inovacija, za katero nam boste hvaležni!

Visett Swipoo toaletna pena za intimno nego:

    • inovativna čistilna pena za intimno nego,
    • katerikoli toaletni papir naredi nežen in vlažen – vendar kljub temu ne premoči,
    • brez konzervansov in umetnih dišav,
    • z negovalnim avokadovim oljem,
    • ugodna in varčna alternativa za vlažni toaletni papir.