Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Klamath kapljice iz klamatskih alg 50ml

Razpoložljivost: Na zalogi

12,10 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Klamath kapljice iz klamatskih alg 50ml

Klamath kapljice iz klamatskih alg v koncentratu jabolčnega soka. Klamath kapljice iz klamatskih alg za vse, ki ne prenesejo uživanja kapsul. Kapljice preskrbijo naše telo z optimalno kombinacijo nepredelanih hranil klamatskih alg. Absorpcija klamatske alge je 100-odstotna zaradi pravilnega razmerja hranil, ki delujejo v sinergiji in prebavljive celične stene. Primerne za vse, ki bi se radi bolje počutili, so psihofizično preobremenjeni in pod stresom. Uživajo jih lahko otroci, mladina, odrasli, starejši, nosečnice in tudi vegetarijanci. Klamatske alge niso gojene in rastejo divje v jezeru Upper Klamath, v neokrnjenem okolju narodnega parka Cascade Mountains v ameriški zvezni državi Oregon. Predelane so po hladnem refrakcijskem postopku (Refractance Window), na zelo nizki temperaturi, pod 30 stopinj celzija in na ta način ohranijo vsa vse pozitivne lastnosti.

Sestavine: koncentrat jabolčnega soka, rastlinski glicerin, prečiščena voda, akacijev med, mikroalge Klamath RWmax (Aphanizomenon flos aquae), naravna aroma jagode, ekstrakt grenivke (seme/sadež vrst Citrus grandis, Citrus  paradisi MacFayden), konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

Hranilna vrednost na 100ml: mikroalge Klamath 2,75g.

Uporaba: 20 kapljic (1ml) raztopite v nekoliko vode ali nakapajte neposredno pod jezik 2-3 krat dnevno. Pred uporabo pretresite.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hraniti na hladnem in suhem prostoru. Po odprtju hranite v hladilniku. Izdelek je narejen iz naravnih sestavin, zato je prisotnost usedline običajna in ne pomeni pokvarjenega ali neuporabnega izdelka.

Proizvajalec: NUTRATEC S.r.t., Italija.

Poreklo: ZDA.

Količina: 50ml.