Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Kokosovo masažno olje 250ml (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

11,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Kokosovo masažno olje 250ml (EKO)

Kokosovo masažno olje je 100% naravno organsko masažno olje iz kokosa. Kokosovo masažno olje ima specifičen vonj po plodovih kokosa, je ekstra deviško kokosovo masažno olje iz otokov južnega Pacifika. Premium ekološko, ekstra deviško kokosovo olje je pridelano iz svežih kokosov s hladnim stiskanjem. Uporabljate ga lahko samostojno ali pa mu dodate še kako drugo olje. Olje je pri nižjih temperaturah v trdni obliki, pri temperatiri 24 stopinj celzija ali več, pa se spremeni v tekočo obliko.

Sestavine: 100% naravno hladno stiskano kokosovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

INCI: ocos nucifera (coconut) oil.

Uporaba: olje v velikosti čajne žličke najprej malo razopite v rokah, saj je do 24°C kokosovo olje v snežno beli trdni obliki. Nato ga nanesite na kožo, kjer se bo v stiku s kožo spremenil v tekoče zlato olje. S krožnimi gibi olje enakomerno vtirajte v kožo oz. masirajte. Uporabljate ga kot za hranilno nego telesa in las. Po potrebi mu lahko dodate tudi priljubljena eterična olja. Olje je pakirano z pumpico tako, da ga lahko uporabljate pri masaži ali negi vašega telesa.

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo, shranjujte pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. V primeru preobčutljivosti na sestavine v olju, prekinite z uporabo.

Certifikat: SI-EKO-001.

Dobavitelj: Herbana, Slovenija.

Poreklo: Filipini.

Količina: 250ml.