Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Koralni kalcij Vivan v prahu 100g + gratis pH tester

Razpoložljivost: Na zalogi

34,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Koralni kalcij Vivan v prahu 100g + gratis pH tester

Koralni kalcij Vivan je 100% čisti naravni korlani kalcij v obliki prahu. Koralni kalcij Vivan je popolnoma naraven, ioniziran, organski kalcij, pridobljen iz fosiliziranih (okamnelih) koralnih grebenov. Po skoraj desetletju od prihoda v Slovenijo je koralni kalcij Vivan še vedno najbolj prodajan naravni kalcij v Sloveniji. Še vedno je takšen, kot ga najpogosteje uživajo prebivalci Okinave, ki imajo najdaljšo pričakovano življenjsko dobo. Voda, ki jo pijejo Okinavčani je 16 krat bogatejša s kalcijem od povprečja na Japonskem. To otočje je tako daleč na jugu Japonske, da je še vedno eno najčistejših krajev na našem planetu. Bolj kot po lepotah in neonesnaženi naravi je Okinava znana po okinavskem koralnem kalciju. Skoraj ni države, v kateri si ne bi ljudje pomagali s koralnim kalcijem. Kalcij je eden najpomembnejših mineralov, tako pomemben, da ga dodajajo v mleko,  pijače, sladkarije, žvečilne in celo v kruh. Izdelek je namenjen vsem, ki z redno prehrano zaužijejo premalo kalcija. Povečane potrebe po kalciju imajo osebe, ki ne uživajo dovolj zelenjave, ki uživajo veliko živalskih beljakovin, starejše osebe in nosečnice ter doječe matere.

Današnji življenjski slog (preveliki napori, stres, predvsem pa prehrana) povzroča preveliko kislost organizma. Kalcij je mineral, ki ustvarja bazičnost (alkalnost) oziroma zmanjšuje kislost. Da prepreči škodo, ki bi trajno nastala in se morda ne bi mogla popraviti, telo jemlje kalcij iz kosti in s tem kalcijem ustvarja potrebno bazičnost. Namesto lastnih kosti, ponudimo organizmu drugi naravni kalcij - koralni kalcij. Mnogi hočejo hitro in preprosto ugotoviti, ali so zakisani.

Da bi našim kupcem olajšali ugotavljanje ali in koliko so zakisani, v vsako škatlico 100 gramskega kalcija dodajamo brezplačno pH lističe.

Sestavine: 100% koralni kalcij v prahu, brez konzervansov, sladkorja in arome. 2 grama koralnega kalcija vsebuje 790mg kalcija, kar je 98,8% dnevno priporočljive količine.

Uporaba: odrasli jemljejo 1 priloženo ravno žličko 1 krat do 3 krat na dan (1-2 grama). Prah stopimo v vodi ali dodamo v drugo tekočino (sok, čaj,..) ali v hrano. Otroci do 10 let jemljejo pol žličke na dan, razdeljeno na več obrokov.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Osebe, ki imajo kronične bolezni (npr. akutno odpoved ledvic) naj se o dnevnih potrebah po kalciju posvetujejo s svojim zdravnikom. Nobenega zdravljenja ne smete spremeniti oz. prekiniti brez posveta s svojim zdravnikom.

Poreklo: Japonska, otok Okinawa.

Količina: 100g (+gratis pH tester).