Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Korejski Ginseng 2000mg 60 tablet (Ginseng Panax)

Razpoložljivost: Na zalogi

29,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Korejski Ginseng 2000mg 60 tablet (Ginseng Panax)

Korejski Ginseng ali Ginseng Panax tablete po 2000mg. Korejski Ginseng je prehransko dopolnilo. Ginseng Panax v kapsulah vsebuje koren rastline ginseng panax v obliki tablet. Kapsule so organske, brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil. Ginseng Panax raste v vzhodnem delu Azije, predvsem v Koreji, na Japonskem, Kitajskem in tudi v severni Ameriki. Na Daljnem vzhodu je zelo cenjena rastlina. Glavne učinkovine so ginsenozidi. Korejski Ginseng Panax je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: dikalcijev fosfat, izvleček korejskega ginsenga (50:1) (40 mg, kar ustreza 2000 mg ginsenga) 16%, mikrokristalna celuloza, magnezijeve soli maščobnih kislin.

Hranilna vrednost 1 tablete: 2000mg ginseng.

Uporaba: vzemi 1-2 tableti dnevno kot dopolnilo k prehrani.

Opozorilo: priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevanje na sobni temperaturi, zaščiteno pred vlago ter hranite nedosegljivo otrokom! Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila ali, ki imajo zdravstvene težave naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Primerno za vegetarijance.

Dobavitelj: Almatim, Slovenija.

Poreklo: Anglija.

Količina: 60 tablet (15g).