Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Korenčkovo olje koncentrat 30ml

Razpoložljivost: Na zalogi

9,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Korenčkovo olje koncentrat 30ml

Korenčkovo olje koncentrat vsebuje beta karoten, ki se v telesu pretvori v aktivno obliko, vitamin A. Korenčkovo olje koncentrat dodajamo kozmetičnim izdelkom in je primerno za nego predvsem zrele in težavne kože. Po njegovi uporabi bo koža bolj prožna, tonizirana, sijoča in mladostna. Vitamin A med drugim prispeva tudi k ohranjanju zdrave kože. Korenčkovo olje koncentrat se meša z olji in ga lahko vmešate v vse kreme, losjone ali mazila. Izdelkom doda rumenkasto barvo, je naravno barvilo za različne kozmetične izdelke. Dovolj je, da v 50ml lonček kreme dodamo 2-4 (od 0,5-1%) kapljice koncentrata in le-ta se bo obarvala rumenkasto.

INCI: daucus carota sativa root extract.

Uporaba: kot dodatek kozmetičnim izdelkom. Koncentrat je topen v olju in ga lahko dodate v vse kreme, losjone ali mazila. Dovolj je, da ga dodate od 0,5-1%. Izdelkom doda rumenkasto barvo.

Opozorila: samo za zunanjo uporabo. Shranjujte dobro zaprto in v temnem prostoru, izven dosega otrok. Priporočljiva temperatura za shranjevanje je do 25 stopinj celzija. V primeru preobčutljivosti prekinite z uporabo.

Količina: 30ml.