Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Kozje milo z koruznim zdrobom 70g

Razpoložljivost: Na zalogi

3,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Kozje milo z koruznim zdrobom 70g

Kozje milo z koruznim zdrobom 

Vsebuje nekuhano kozje mleko, kombinacijo olivnega, palminega, sojinega, sončničnega, sezamovega in kokosovega olja, palmino mast in lužino.

Milo se proizvaja s hladnim postopkom, zato se ohranijo vse sestavine. Poleg ostalih hranilnih snovi vsebuje vitamine (A, D, E, K, B6 in B12), minerale (K, Ca, Fe), omega 3 in omega 6 maščobne kisline ter številne antioksidante. Ne vsebuje nobenih dišav in drugih kemičnih spojin. Na kožo deluje nežno, jo ne draži, pospešuje regeneracijo, zavira staranje, jo dela vitalnejšo, elastičnejšo, ji daje naravno vlažnost in jo mehča.

Milo ima pH, ki je skoraj identičen človeški koži. Pomaga osebam z razpokano in suho kožo kot tudi pri kožnih obolenjih in alergiji na industrijska mila. Uporabljamo ga lahko za pranje las, ki ob uporabi postanejo močnejši in dobijo svilen sijaj. Blagodejno deluje tudi pri prhljaju. Nohti z uporabo mila postanejo bolj čvrsti in elastični.

Milo je kontrolirano s strani Zavoda za zdravje Kikinda in ima certifikat Ministrstva za gospodarstvo in regionalni razvoj Srbije. Uspešno je prestalo tudi pregled in kemično analizo Ministrstva za zdravje Slovenije ter ustreza vsem standardom.

Količina: 70g