Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Krilovo olje v kapsulah Purasana 60 kapsul (EKO)

Razpoložljivost: Na zalogi

23,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Krilovo olje v kapsulah Purasana 60 kapsul (EKO)

Krilovo olje v kapsulah Purasana je prehransko dopolnilo. Krilovo olje v kapsulah Purasana vsebuje krilovo olje v obliki kapsul. Kapsule so organske, brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil. Krilovo olje vsebuje holin, omega-6 in 9 maščobne kisline in astaksantin. Maščobne kisline, fosfolipidi in antioksidanti so v krilovem olju med seboj naravno povezani. To telesu pomaga, da optimalno absorbira omega-3 maščobne kisline, saj jih ni treba več pretvarjati. Krilovo olje Purasana je idealno za vse, ki jih moti okus po ribah in nadležno spahovanje. Krilovo olje v kapsulah Purasana je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: krilovo olje (euphrasia superba), 220mg fosfolipidi 145mg omega-3 masščobe (EPA 75mg, DHA 40mg), 39mg omega-9 maščobe, 28mg holin, 7mg omega-6, 0,6mg astaksantin, želirno sredstvo, kapsule: ribja želatina.

Uporaba: zaužijte 1-2 kapsule dnevno z obrokom. 

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke in nosečnice, ljudi z alergijami na lupinarje in pri jemanju zdravil za redčenje krvi! Shranjevati nedosegljivo otrokom! 

Proizvajalec: Biovita Natural Products, Belgija.

Poreklo: Francija.

Količina: 60 kapsul (44,10g).