Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Lovorjevo olje 20ml (za uživanje)

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 23,90 €

Akcija: 11,95 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Lovorjevo olje 20ml (za uživanje)

Lovorjevo olje je prehransko dopolnilo olja lovorjevega lista. Lovorjevo olje je 100% naravno čisto olje lovorjevega lista pridobljen s postopkom parne destilacije. Navadni lovor je aromatični zimzeleni grm z zelenimi, bleščeči listi, ki izvira iz mediteranske regije. V vsakdanji prehrani se uporabljajo listi te rastline, ki jih poznamo pod imenom lovorov list. Latinsko poimenovanje rastline – Laurus nobilis izvira iz latinske besede Laudare, ki pomeni hvaliti. Njegovo ime lahko zasledimo pri različnih velikih civilizacijah, vse od Egipčanov, Grkov in Rimljanov. Lovorov list so starodavni Grki povezovali z Apolonom, bogom sonca in lepote. Olje ima topel, mediteranski, kafri podoben vonj. 

Sestavine: 100% čisto olje lovorovega lista, brez dodatkov in primesi, pridobljeno s postopkom parne destilacije

Uporaba: dodajte 1-2 kapljici olja lovorovega lista v 200ml vode grgrajte nekaj časa in izpljunite. Postopek opravljajte 1-krat na dan.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem in temnem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: Baltik Junior d.o.o, Srbija.

Poreklo: Indija.

Količina: 20ml.