Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Manuka med UMF 18+ 250g

Razpoložljivost: Na zalogi

98,50 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Manuka med UMF 18+ 250g

Manuka med UMF 18+ izvira iz Nove Zelandije in je že dolgo cenjen zaradi svojih blagodejnih učinkovin. Manuka med UMF 18+ pridobivajo samo iz manuka (Leptospermum scoparium) drevesa. Poznan je po celem svetu, zaradi svojih edinstvenih lastnosti ugodno vpliva na naše telo. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Manuka med izboljšuje delovanje prebavnega sistema, skrbi za vsakdanje notranje ravnovesje in pomirja naš organizem. Manuka med UMF 18+ je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Manuka med ima posebno UMF lastnost. UMF pomeni »Unique Manuka Factor«, standardizirana oznaka, ki meri moč delovanja, ki je prisotna na različnih ravneh medu. Višji kot je faktor, močnejše je njegovo delovanje.

Sestavine: čisti novozelandski manuka med UMF 18+. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.

Uporaba: vzemite 10g (1-2 čajni žlički) štirikrat dnevno. Pri prebavnih motnjah: vzemite 1 čajno žličko 30 minut pred obrokom, na tešče. Lahko se uporablja tudi kot okusni namaz. Glede na želeno teksturo izdelek segrejte, da ga zmehčate ali postavite v hladilnik, da se strdi.

Opozorilo: izdelek ni primeren za otroke pod 1 letom starosti.

Proizvajalec: Comvita, Nova Zelandija.

Poreklo: Nova Zelandija.

Količina: 250g.