Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Max Dep depilacijski trakovi za obraz 24 trakov

Razpoložljivost: Na zalogi

8,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Max Dep depilacijski trakovi za obraz 24 trakov

Max Dep depilacijski trakovi za obraz so preprosti in pripravljeni za takojšnjo uporabo. Max Dep depilacijski trakovi za obraz zagotavljajo nežno, a hkrati učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje dlak, lahko pa se jih uporabi tudi večkrat. Pred uporabo trakov kožo dobro očistite.

INCI: glyceril rosinate, paraffinum liquidum/mineral oil, cera microcristallina/microcrystalline wax.

Uporaba: pred uporabo depilacijskih trakov dobro očistite kožo tako, da z nje odstranite vse sledi maščobe. Trakova z voskom podrgnite med dlanema, da se vosek segreje na vašo telesno temperaturo, nato ju ločite. Z eno roko dobro zategnite kožo, z drugo pa trak s prsti poravnajte na koži v smeri rasti dlačic (od zgoraj navzdol) tako, da se dobro oprime kože. Nato ga s hitro potezo potegnite v nasprotno smer rasti dlačic (od spodaj navzgor), da ga odlepite. Odstranjevanje voska s kože: če na vaši koži ostanejo sledi voska, ga odstranite tako, da nanj položite kos čistega, nenavoščenega depilacijskega traku in ga s hitrim potegom ostranite.

Opozorila: izdelka ne uporabljajte na razpokani ali razdraženi koži. Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali ranami na koži. Če se to zgodi, območje stika takoj sperite z obilico vode. Hraniti zven dosega otrok. Kozmetični izdelek. Samo za zunano uporabo. 

Proizvajalec: Vital Factors, Italija.

Poreklo: Italija.

Količina: 24 trakov.