Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Max Dep depilacijski trakovi za telo 24 trakov

Razpoložljivost: Na zalogi

9,80 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Max Dep depilacijski trakovi za telo 24 trakov

Max Dep depilacijski trakovi za telo so preprosti in že pripravljeni za uporabo. Max Dep depilacijski trakovi za telo zagotavljajo nežno, a hkrati učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje dlak, lahko pa se jih tudi večkrat uporabi. Pred uporabo trakov kožo predhodno dobro očistite. Za uspešno depilacijo mora biti vosek primerno segret, na vašo telesno temperaturo. Trakova z voskom podrgnete med dlanmi, da se segrejeta in ju nato uporabite. Osebam s slabšo prekrvavitvijo kože priporočamo, da si območja, ki jih želijo depilirati, prehodno segrejejo tudi z rahlo masažo.

INCI: glyceril rosinate, paraffinum liquidum/mineral oil, cera microcristallina/microcrystalline wax.

Uporaba:
z alkoholom dobro očistite del telesa, ki ga boste depilirali. Trakova z voskom podrgnite med dlanema, da se vosek segreje na vašo telesno temperaturo, nato ju ločite. En trak s prsti poravnajte na koži v smeri rasti dlačic (od zgoraj navzdol) tako, da se dobro oprime kože. Nato ga s hitro potezo potegnite v nasprotno smer rasti dlačic, da ga odlepite. Bodite pozorni, da trak povlečete vzporedno s kožo in čim bližje njej. Ta korak vam omogoča učinkovito in nebolečo depilacijo. Vsak trak lahko ponovno uporabite, dokler ne izgubi oprijema. Če ste trak že večkrat uporabili in ni več lepljiv, ga prepognite tako, da se vosek spoji in drgnite med dlanmi, da ga ponovno segrejete. Trak lahko nato spet uporabite. Ker mora biti za uspešno depilacijo vosek primerno segret, osebam s slabšo prekrvavitvijo kože priporočamo, da si območja, ki jih želijo depilirati, prehodno segrejejo z rahlo masažo. Odstranjevanje voska s kože: če na vaši koži ostanejo sledi voska, ga odstranite tako, da nanj položite kos čistega, nenavoščenega depilacijskega traku in ga s hitrim potegom ostranite.

Opozorila: izdelka ne uporabljajte na razpokani ali razdraženi koži. Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali ranami na koži. Če se to zgodi, območje stika takoj sperite z obilico vode. Hraniti zven dosega otrok. Kozmetični izdelek. Samo za zunanjo uporabo. 

Proizvajalec: Vital factors, Italija.

Poreklo: Italija.

Količina: 24 trakov.