Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

Milo Nočni Dragulj 100g

Razpoložljivost: Na zalogi

5,99 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Milo Nočni Dragulj 100g

Milo Nočni dragulj je 100% naravno, ročno in po hladnem postopku izdelano milo. Milo Nočni dragulj učinkuje zelo blagodejno na kožo, ki ostane po uporabi hidrirana, voljna in sveža. Dodano aktivno oglje intenzivneje odstrani umazanijo in toksine, pri tem pa kožo naredi še bolj voljno. Všečno je vsaki koži, stari in mladi, tudi občutljivi. Eterično olje bergamotke, ena najbolj priljubljenih dišav izbranih parfumov, vas s svojim omamnim vonjem v hipu razvedri in polepša dan ali pa vas popelje v prijetne sanje. Hladen postopek izdelave zagotavlja, da se v milu ohrani kar največ dragocenih sestavin, prijeten vonj in privlačen izgled pa poskrbita za dodatno atmosfero v kopalnici, tako med umivanjem, kot tudi sicer. Izdelek je slovenskega porekla.

Sestavine: kokosovo olje, karitejevo maslo, avokadovo olje, kakavovo maslo,ricinusovo olje, eterično olje bergamotke, aktivno oglje, rumena sljuda.

Uporaba: za umivanje celotnega telesa in obraza. 

Opozorilo: milo je priporočljivo hraniti v podstavkih za mila, kjer voda odteka in se lahko milo po uporabi tudi posuši.

Prozivajalec: Rajsko, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 100g.