Dobrodošli v spletni trgovini Alaja!

MSM mineral lepote Premium 250g

Razpoložljivost: Na zalogi

14,90 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

MSM mineral lepote Premium 250g

MSM mineral lepote Premium je organska oblika žvepla. MSM mineral lepote Premium za vse tiste, ki si želijo močnih in prožnih sklepov, lepih las, nohtov in kože. Poznamo ga tudi pod imenom "mineral lepote". Njegova učinkovitost se še poveča, če ga uživamo skupaj z naravnim vitaminom C. MSM izvira iz oceanov, kjer mikroskopski plankton izloča žveplo v organski obliki, ki izhlapeva z oceansko vodo v atmosfero. Žveplo pade s padavinami na zemljo, kjer se nabira v rastlinah. Čeprav je prisoten v vseh rastlinah je njegova količina relativno majhna. Pridobivanje MSM iz rastlin je precej zahteven proces. Zato ga večina proizvajalcev izdeluje iz sintetično izdelane predstopnje DMSO. 

Sestavine: 100% premium msm (metil sulfonil metan) naravnega izvora.

Uporaba: priporočena dnevna količina je od 3-6 g prahu, kar znaša eno čajno žličko. Prah lahko uživamo v čaju ali ga umešamo v mueslije, žitarice, smoothije, sokove in podobne pripravke. 

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Proizvajalec: VM Organics, Velika Britanija.

Poreklo: Kitajska.

Količina: 250g.